«Με χτύπησε ο πατέρας της κοπέλας που της έκαψα το σπίτι» καταγγέλλει 19χρονη στη Χαλκιδική

«Δεν θυμάμαι τι έκανα γιατί είχα καταναλώσει ουσίες» λέει η δράστης του εμπρησμού

Must Read

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι τρία ανήλικα κορίτσια έβαλαν φωτιά στο σπίτι μιας 19χρονης για λόγους αντιζηλίας στην Χαλκιδική, το περασμένο καλοκαίρι. Κι ενώ η καταγγέλλουσα μίλησε πρόσφατα για πρώτη φορά δημόσια, η συνομήλική της, η οποία κατηγορείται για εμπρησμό, αποκαλύπτει ότι μετά το περιστατικό, δέχτηκε επίθεση από τον φίλης της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 19χρονη κατήγγειλε ότι ο πατέρας του θύματος, την χτύπησε μέσα στο μαγαζί όπου εργαζόταν, μπροστά στα μάτια πελατών. «Ο πατέρας της το καλοκαίρι που μας πέρασε, ήρθε από το μαγαζί που δούλευα και με χτύπησε μπροστά σε όλον τον κόσμο. Δυστυχώς, οι κάμερες του καταστήματος τότε ήταν χαλασμένες και δεν μπορώ να βρω στοιχεία, αλλά δε χρειάζεται κιόλας. Όρμησε στο μαγαζί και με ρώτησε “εσύ μου έκαψες το σπίτι;” κι εγώ του είπα “ναι”. Τότε άρχισε να με χτυπά στο κεφάλι και όπου έβρισκε. Δεν πήγα στην αστυνομία» δήλωσε η ίδια στην εκπομπή, σημειώνοντας ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και ότι ζήτησε συγγνώμη: «Εγώ ζήτησα συγγνώμη, δεν έχω λόγο να κρύβομαι. Το έχω πει ότι μετάνιωσα για ό,τι έκανα, αλλά δε δέχομαι να βγαίνουν να λένε ψέματα».

 

Η ίδια αναφέρθηκε και στο περιστατικό που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, όταν η ίδια μαζί με άλλο ένα κορίτσι έβαλαν φωτιά στο σπίτι της φίλης τους επειδή εκείνη μετά από βραδινή έξοδο, κοιμήθηκε στο σπίτι του συντρόφου της. Όπως λέει, η 19χρονη, εκείνο το βράδυ δεν θυμάται τι έκανε γιατί είχε καταναλώσει ουσίες και ότι δεν γνώριζε ότι στο σπίτι βρισκόταν κόσμος:

«Δε θυμάμαι και πολλά από εκείνη τη νύχτα γιατί έπαιρνα ουσίες. Εκείνο το βράδυ δεν είχαμε πιει αλκοόλ. Θα δεχτώ ό,τι ποινή και να πάρω γιατί αυτό μου αξίζει μετά από αυτό που έκανα» είπε η 19χρονη Γαβριέλλα και προσθέτει μεταξύ άλλων ότι θα περιμένει την ποινή της από το δικαστήριο.

Δείτε επίσης:

«Ο πατέρας μου με έψαχνε στα αποκαΐδια» – Τι λέει η 19χρονη που η φίλη της, της έκαψε το σπίτι από ζήλια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This