«Ο πατέρας μου με έψαχνε στα αποκαΐδια» – Τι λέει η 19χρονη που η φίλη της, της έκαψε το σπίτι από ζήλια

«Δεν το έκρυψαν, είχαν πει παντού ότι μου έκαψαν το σπίτι και γελούσαν»

Must Read

Σπάει τη σιωπή της η νεαρή αθλήτρια που παραλίγο να καεί ζωντανή, όταν μια από τις φίλες της έβαλε φωτιά στο σπίτι της στη Χαλκιδική για λόγους αντιζηλίας.

Η 19χρονη μιλώντας στην εκπομπή Tlive, περιέγραψε ότι είχε βγει να διασκεδάσει με τις φίλες της και άλλα δύο αγόρια και επειδή είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, δεν κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να φιλοξενηθεί στο σπίτι του αγοριού μιας εκ των κοριτσιών. Η 17χρονη φίλη της ζήλεψε και αποφάσισε μαζί με μια 18χρονη να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα που έμενε η 19χρονη, με μπουκάλια οινόπνευμα.

Η αθλήτρια κωπηλασίας ανέφερε ότι μερικές ώρες μετά, πληροφορήθηκε ότι το σπίτι της, στο οποίο έμενε η θεία και η ξαδέρφη της είχε τυλιχτεί στις φλόγες. «Η θεία μου δεν μπορούσε να φύγει, ήταν σε κατάσταση σοκ και είχε μαζί της και το μωρό, την αδερφή μου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο».

«Ο πατέρας μου, με έψαχνε στα αποκαΐδια. Έψαχνε οστά μαζί με τους πυροσβέστες» ανέφερε η 19χρονη Ελένη η οποία ξύπνησε από τους αστυνομικούς που είχαν φτάσει στο σημείο και την αναζητούσαν. «Δεν το έκρυψαν, είχαν πει παντού ότι μου έκαψαν το σπίτι και γελούσαν» είπε η 19χρονη στην εκπομπή.

«Ο πραγματικός λόγος που μου έκαψαν το σπίτι, ήταν η ζήλια. Ήξεραν ότι δεν ήμουν σε θέση να κάνω τίποτα, έκανα εμετούς και ήθελα μόνο να κοιμηθώ» πρόσθεσε το κορίτσι.

Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για συνέργεια σε εμπρησμό από πρόθεση, από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, και δεν της αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και η 17χρονη φίλη της που παραπέμφθηκε σε δικαστήριο ανηλίκων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This