Στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ο «δράκος» των Εξαρχείων

Στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών οδηγήθηκε ο 23χρονος Σύρος

Must Read

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση του επίδοξου βιαστή των Εξαρχείων, ο οποίος έπεσε στα χέρια των Αρχών λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης και την ταυτοποίησή του, χάρη στις περιγραφές των τουλάχιστον τεσσάρων γυναικών (και μίας ανήλικης) που επιχείρησε να βιάσει, των αυτοπτών μαρτύρων, αλλά και των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ο 23χρονος Σύρος, συνελήφθη από την Ομάδα Δίας στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Κάνιγγος, μετά από εντατικές έρευνες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 23χρονος είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού το καλοκαίρι του 2022 και για το λόγο αυτό κρατούνταν στις φυλακές Γρεβενών, από όπου αποφυλακίστηκε τον περασμένο Αύγουστο με περιοριστικούς όρους.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, όπου θα… διανυκτερεύσει καταθέτοντας στην Αστυνομία, μέχρι να τον αναγνωρίσουν οι γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες και να πάρει το δρόμο για τις εισαγγελικές και ανακριτικές Αρχές.

.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, καθοριστικό σημείο για την αναγνώριση και ταυτοποίηση του «δράκου», ήταν το βίντεο από την είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Στουρνάρη, στο οποίο φαινόταν αρκετά καθαρά το πρόσωπό του.

.

Εκεί, όπου προσπάθησε να βιάσει την 52χρονη γιατρό, η οποία περίμενε το ασανσέρ και φαίνεται ότι αυτή η επίθεση ήταν η πρώτη από μια σειρά επιθέσεων που έκανε ο 23χρονος στα Εξάρχεια.

«Το ασανσέρ ανεβοκατέβαινε! Φώναζα “Βοήθεια”. Προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα. Μόλις έφτασε το ασανσέρ στο υπόγειο, άνοιξε την πόρτα ένας άνδρας…», περιέγραψε η γυναίκα σοκαρισμένη την περιπέτειά της.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This