Επίθεση με μαχαίρι στην Αμαλιάδα: Αλλάζουν σχολείο και οι δύο μαθητές

Must Read

Αλλάζουν σχολείο με εισήγηση του συλλόγου διδασκόντων και ο 16χρονος θύτης και το 15χρονο θύμα της αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι σε σχολείο στην Αμαλιάδα.

Ο σύλλογος των διδασκόντων του σχολείου φέρεται ότι εισηγείται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας να φύγουν από το επίμαχο σχολείο και οι δύο μαθητές προκειμένου να επικρατήσει πλέον ηρεμία.

Για το θέμα της μετακίνησης των μαθητών από το σχολικό περιβάλλον του 1ου ΓΕ.Λ. Αμαλιάδας μίλησε στο ilialive.gr ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, Βασίλης Δημητρέλλος, λέγοντας ότι «ο σύλλογος διδασκόντων συζήτησε το θέμα αυτό και έλαβε την απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τους δύο μαθητές».

Δείτε επίσης: Αμαλιάδα: «Με μαχαίρωσε στην πλάτη και τον ώμο», δήλωσε ο 16χρονος (video)

Σύμφωνα με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση για το πότε θα γίνει η αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος, καθώς θα πρέπει να παραλάβει το πρακτικό της απόφασης του συλλόγου διδασκόντων του 1ου Λυκείου Πύργου.

Πάντως, η απόφαση για αλλαγή σχολείου για τους δύο μαθητές προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας του 15χρονου μαθητή που μαχαιρώθηκε από τον συμμαθητή του.

Η μητέρα του τραυματία μαθητή μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Σκάι και κατήγγειλε ότι ο γιος της πρέπει να αλλάξει σχολικό περιβάλλον, χωρίς να την ενημερώσουν για τον λόγο που πάρθηκε αυτή η απόφαση. Της είπαν απλώς να απευθυνθεί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η μητέρα έκανε αίτηση για να λάβει τα πρακτικά της απόφασης, τα οποία θα της σταλούν ταχυδρομικά.

Σύμφωνα με τη μητέρα, ο μαθητής πλέον θα πρέπει να παίρνει καθημερινά ταξί από το χωριό στο οποίο μένει με προορισμό αρχικά την Αμαλιάδα και από εκεί να επιβιβάζεται σε λεωφορείο που θα τον μεταφέρει σε άλλο χωριό, όπου βρίσκεται το σχολείο που καλείται να φοιτήσει. Μάλιστα, το ίδιο λεωφορείο θα παίρνει και ο δράστης της επίθεσης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This