«Ήθελα να βοηθήσω και βρήκα τον μπελά μου» – Τι λέει η γυναίκα που συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής 15χρονου

Πώς περιγράφει η ίδια το περιστατικό

Must Read

Να βοηθήσει, υποστηρίζει ότι ήθελε η γυναίκα που συνελήφθη από την αστυνομία για απόπειρα αρπαγής ενός 15χρονου στον Βύρωνα από στάση λεωφορείου το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Μιλώντας στο Live News, η γυναίκα έδωσε την δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν.

Συγκεκριμένα, είπε πως ως μητέρα και γιαγιά είδε το παιδί μόνο του σε ένα σκοτεινό σημείο και ανησύχησε.

«Τον είδα κάπως στρεσαρισμένο και σαν μητέρα και εγώ σταματάω και του λέω: Αγοράκι μου είσαι εντάξει; Θέλεις κάτι; Θες να σε πάω κάπου; Να σε βοηθήσω;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε πως όταν το παιδί της είπε πως ήταν εντάξει έφυγε από το σημείο. Την επόμενη μέρα, όπως λέει, είδε ένα περιπολικό κάτω από τη σπίτι της και βρέθηκε κατηγορούμενη.

«Μου λέει σας κάνανε καταγγελία για απόπειρα απαγωγής ανηλίκου. Λέω τι λέτε ρε παιδιά; Ούτε καν το πλησίασα το παιδί. Μου πήραν αποτυπώματα λες και ήμουν κανένας εγκληματίας, με χειροπέδες».

Η γυναίκα τόνισε: «Να βρίσκεις τον μπελά σου να βοηθάς ανθρώπους; Συγγνώμη κιόλας. Το βρίσκω αδιανόητο. Ίσως επειδή έχω μεγαλώσει σε άλλες εποχές. 

Την επόμενη φορά που θα δω κάποιον να κινδυνεύει θα τον προσπεράσω, αλλά δυστυχώς δεν είμαι έτσι».

Περιγράφοντας το περιστατικό η γυναίκα είπε:

«Το βράδυ της Κυριακής όπως επέστρεφα από την δουλειά μου, βλέπω ένα παιδάκι στην στάση και σταμάτησα και ρώτησα το παιδί αν θέλει βοήθεια κατεβάζοντας το παράθυρο του συνοδηγού.

Επειδή όμως ξέχασα να πάρω τσιγάρα έκανα αναστροφή και ξαναπέρασα από αυτό το σημείο. Έτσι είδα πάλι το παιδάκι εκεί και του είπα: Μην έχεις πρόβλημα κι εγώ μαμά είμαι αν θέλεις να σε πάω κάπου».

Δείτε βίντεο:

 

 

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του 15χρονου.

«Είχε νυχτώσει και αυτός ο δρόμος είναι και λίγο σκοτεινός. Είδε το παιδί εκεί στη στάση και σταμάτησε να το ρωτήσει αν ήθελε να το πάει κάπου, να μην είναι μόνος του στη στάση, στο κρύο. Εκείνο ευγενέστατα απάντησε ότι “Δεν είναι ανάγκη, ευχαριστώ πολύ, σε πέντε λεπτά έρχεται το λεωφορείο”».

Η ίδια ισχυρίστηκε πως η γυναίκα επέστρεψε στο σημείο και επέμενε να πάει στο σπίτι του τον ανήλικο.

«Έκανε πάλι το “π” και ξανά γύρισε πίσω και ξανά προσπάθησε και του είπε τη δεύτερη φορά “Έλα, έλα. Μπες μέσα”. Τη δεύτερη φορά γιατί τον ξανά πλησιάζεις; Με ποιο δικαίωμα του λες: “Έλα, έλα μπες μέσα να σε πάω παρακάτω”;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This