Mαίρη Συνατσάκη-Ίαν Στρατής: Εξήγησαν γιατί αναγκάστηκαν να μετακομίσουν

Αλλάζουν σπίτι μαζί με την ενός έτους κόρη τους Ολίβια

Must Read

Η Μαίρη Συνατσάκη, ο σύντροφός της Ίαν Στρατής και η κόρη τους Ολίβια μετακομίζουν σε άλλο σπίτι, και η επιχειρηματίας εξήγησε μέσα από ένα video στο You Tube ποιος είναι ο λόγος.

Να θυμίσουμε πως σε αυτό το σπίτι το ζευγάρι είχε μετακομίσει πριν από δυο χρόνια, όταν είχαν πάρει την απόφαση να συζήσουν και πέρσυ, στις 5 Δεκεμβρίου ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Ολίβια που σε λίγες ημέρες θα κλείσει τον πρώτο της χρόνο ζωής.

«Θα πρέπει να ανακοινώσω κάτι που ξέρω μόνο εγώ, ο Ίαν και η αδερφή μου, η Αλίκη…. Αλλά πέσανε οι υπογραφές και πρέπει να ενημερωθούν οι άνθρωποι στη ζωή μου ότι μετακομίζω… Σπίτι. Ξανά.» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

«Πρέπει να είμαστε πιο κοντά με τον κόσμο μας, δεν βγαίνει αλλιώς. Οπότε θα πάμε να είμαστε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους, να μην είμαστε τόσο απομακρυσμένοι» εξήγησε όσον αφορά στους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Στο βίντεο η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε το σπίτι της, τα πράγματά της καθώς και το πως παίζει με τα πράγματά της η μικρή της κόρη η οποία ενθουσιάζεται με τα ρούχα και τις τσάντες. Καθώς η Ολίβια κοντεύει να χρονίσει, έχει αρχίσει να περπατάει και εξερευνεί τα πάντα γύρω της δημιουργώντας μια όμορφη ακαταστασία. H Mairiboo έδειξε επίσης πολλά από τα πράγματα τα οποία αγόρασε το 2018 και τελικά τα πήρε χωρίς κανένα λόγο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This