Black Friday: Ουρές πολιτών έξω από μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Αυξημένη η κίνηση στην αγορά από το πρωί

Must Read

Ουρά αρκετών μέτρων σχηματίστηκε σε μαγαζί μέσα σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, νωρίτερα σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της λεγόμενης Black Friday, μιας ημέρας που τα καταστήματα κάνουν «γενναίες» εκπτώσεις προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους καταναλωτές.

Δείτε φωτογραφία:

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η ουρά δημιουργήθηκε έξω από μαγαζί με αθλητικά είδη. Μάλιστα, κάποια άτομα είχαν έρθει από πολύ νωρίς το πρωί για να πιάσουν σειρά ώστε να καταφέρουν να μπουν στο κατάστημα από τους πρώτους και να κάνουν τα ψώνια τους.

Δείτε φωτογραφία:

Η συγκεκριμένη εικόνα θύμισε σε πολλούς την εποχή που ο θεσμός της «Μαύρης Παρασκευής» είχε πρωτοεμφανιστεί στην Ελλάδα με τις ουρές, τον συνωστισμό και τον…χαμό που δημιουργούνταν έξω από τα μαγαζιά να είναι πρωτοφανής.

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, η ημέρα των μεγάλων προσφορών κυλά ήρεμα με την κίνηση στους εμπορικούς δρόμους να είναι αυξημένη χωρίς, όμως, να παρατηρούνται ουρές έξω από τα μαγαζιά.

Δείτε βίντεο:

Ανάλογες σκηνές εκτυλίχθηκαν και έξω από γνωστό πολυκατάστημα ρούχων στην Λάρισα με αρκετούς καταναλωτές,κυρίως γυναίκες να έχουν σπεύσει από νωρίς για τις προσφορές.

Δείτε βίντεο:

@tsinouli

#blackfriday #blackfridaydeals #zara #shopping #shoppingaddict 💸💸💸💸

♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This