Ο προαστιακός ξεκίνησε για το αεροδρόμιο, αλλά κατέληξε στα… Άνω Λιόσια!

Της κακομοίρας από το απίστευτο μπέρδεμα, που ταλαιπώρησε τους επιβάτες

Must Read

Πραγματικά απίθανα είναι τα όσα συμβαίνουν σε τούτη τη χώρα και ταλαιπωρούν τους πολίτες.

Ένα μπέρδεμα σε δρομολόγιο του προαστιακού προκάλεσε αλαλούμ, με τον συρμό να μπαίνει σε λάθος ράγες και αντί για το αεροδρόμιο που ήταν ο προορισμός του, να καταλήξει στα… Άνω Λιόσια, δηλαδή στην άλλη άκρη!

Ευτυχώς, με νωπές τις μνήμες από την τραγωδία των Τεμπών, δεν είχαμε χειρότερα, καθώς θα μπορούσε και άλλη αμαξοστοιχία να βρίσκεται στις ίδιες γραμμές.

Όμως δεν τελείωσε εκεί η ταλαιπωρία των επιβατών. Και αυτό γιατί ενώ εκδόθηκε ηχητική ανακοίνωση ότι το ίδιο τρένο θα αναχωρήσει ξανά για τον κανονικό προορισμό του, δηλαδή το αεροδρόμιο, μετά από λίγο βγήκε νέα ανακοίνωση, και έπρεπε οι επιβάτες να αποβιβαστούν από τον συρμό και να πάνε στην απέναντι αποβάθρα, για να επιβιβαστούν σε άλλη αμαξοστοιχία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This