Πυρκαγιά σε σπίτι στην Λαμία – Χαροπαλεύει ο ιδιοκτήτης που εγκλωβίστηκε

Είχε εισπνεύσει πολύ καπνό και έφερε εγκαύματα

Must Read

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται 61χρονος, το σπίτι του οποίου τυλίχθηκε στις φλόγες το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο άνδρας αντιμετώπιζε κινητικά και άλλα προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί όταν ξέσπασε η φωτιά στον Σταυρό Λαμίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, προκειμένου να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα να βγει εγκαίρως από το σπίτι του.

Ο 61χρονος διασωληνώθηκε από την ειδική μονάδα του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Λαμίας. Είχε εισπνεύσει πολύ καπνό και έφερε εγκαύματα. Πιθανότατα μέρος της σκεπής έπεσε και τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να μην μπορεί να απομακρυνθεί από το σημείο.

Ο πρώτος όροφος της κατοικίας καταστράφηκε ολοσχερώς.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This