Απεγκλωβίστηκαν 42 άτομα από το Καϊμακτσαλάν – Το λεωφορείο τους είχε αποκλειστεί στο χιονοδρομικό κέντρο

Οι επιβάτες μεταφέρονται με ασφάλεια στο Νέο Άγιο Αθανάσιο

Must Read

Στα «λευκά» έχουν ντυθεί αρκετές περιοχές της βόρειας Ελλάδας λόγω της κακοκαιρίας  «Bettina» που πλήττει από το πρωί μεγάλο μέρος της χώρας δημιουργώντας αρκετά προβλήματα.

Στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν ώρες αγωνίας έζησαν 42 άτομα όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν παρέμεινε αποκλεισμένο, περίπου μιάμιση ώρα, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης.

Στο σημείο έσπευσαν εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Έδεσσας, ενώ με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία απεγκλωβισμού όλων των επιβατών του λεωφορείου.

«Ήδη προχωράει η διαδικασία απεγκλωβισμού του λεωφορείου και την επόμενη ώρα θα έχει ολοκληρωθεί. Οι επιβάτες είναι από τη Λιβαδειά και τώρα μεταφέρονται στο Νέο Άγιο Αθανάσιο και από εκεί θα πάνε στο Λουτράκι Πέλλας. Οι 33 επιβάτες είναι ήδη κάτω στο χωριό και οι υπόλοιποι εννιά είναι στον δρόμο», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Ιορδάνης Τζαμτζής.

«Μόλις ειδοποιηθήκαμε ανεβήκαμε πάνω και τους δώσαμε κουβέρτες, δεν χρειάστηκε να τους προσφέρουμε τροφή, διότι έγινε άμεσα η μεταφορά τους. Στο σημείο βρίσκονται δύο μηχανήματα αποχιονισμού και προχωράει η διαδικασία απεγκλωβισμού με τη βοήθεια της πυροσβεστικής και της αστυνομίας», σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης.

Δείτε επίσης:

Χιόνια σε Φλώρινα και Πτολεμαΐδα – Πανέτοιμοι οι κάτοικοι να υποδεχθούν τον χειμώνα

Επιδείνωση του καιρού με θυελλώδεις ανέμους τις επόμενες ώρες – Ακραία φαινόμενα φέρνει η «Bettina»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This