Υπόθεση 16χρονης στην Κω: Είχε μιλήσει για τον πατριό της στην μητέρα της και δεν έκανε τίποτα

«Υπέφερα για δύο χρόνια» είπε η 16χρονη στις Αρχές

Must Read

Ανατριχίλα και συνάμα οργή έχει προκαλέσει στην Κω, η υπόθεση της 16χρονης, που κατήγγειλε ότι ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του πατριού της, ο οποίος φέρεται συχνά να ασελγούσε σε βάρος της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα από την Ρουμανία περιέγραψε στους αστυνομικούς πως ο 47χρονος πατριός της, με τον οποίο μένουν στο ίδιο σπίτι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα ασελγεί πάνω της και της απευθύνει προτάσεις σεξουαλικού χαρακτήρα. Παράλληλα, η κοπέλα τόνισε πως το 2021, σε ηλικία 14 ετών, ο 47χρονος την χτύπησε και της προκάλεσε σωματικές βλάβες.

Ωστόσο, το πιο σοκαριστικό από όσα έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση, είναι το γεγονός ότι η ανήλικη υποστήριξε στις Αρχές, πως κατά καιρούς είχε αναφέρει στην μητέρα της το τι περνούσε στα χέρια του πατριού της, αλλά εκείνη δεν έκανε τίποτα για να τον εμποδίσει. «Υπέφερα για δύο χρόνια» είπε μεταξύ άλλων η ανήλικη, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω και φιλοξενείται σε παιδιατρική κλινική.

Την ίδια ωρα, ο πατριός της συνελήφθη, μετά από ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια Πρωτοδικών Κω και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This