Αλγερινός αποφυλακίστηκε πρόωρα και την ίδια ημέρα έκλεψε 40.000 ευρώ – Ανέβασε το επίτευγμά του στο TikTok

Ο συνεργός του αφέθηκε ελεύθερος(!) με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα

Must Read

Μια ακόμη απίθανη αστυνομική ιστορία στην χώρα μας με αλλοδαπούς που παραβιάζουν τους όρους αποφυλάκισής τους βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένας 24χρονος Αλγερινός βγήκε πρόωρα από το κατάστημα κράτησης Νιγρίτας, αμέσως διέπραξε κλοπή με λεία 40.000 ευρώ και σαν να μην έφτανε αυτό, έκανε ανάρτηση στο TikTok με το κατόρθωμά του!

Σύμφωνα με το thestival, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου Αναλήψεως πριν από λίγες ημέρες χειρίστηκαν την υπόθεση του αλλοδαπού που παραμένει παραβατικός μετά την έξοδό του από την φυλακή.

Το πρωί της 23ης Νοεμβρίου δύο άτομα άρπαξαν από ξεκλείδωτο φορτηγάκι ένα τσαντάκι μέσης, το οποίο περιείχε 40.000 ευρώ. Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαριλάου Αναλήψεως ανέλαβαν δράση. Με την βοήθεια των αστυνομικών της Σήμανσης και αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν του δράστες: έναν 24χρονο Αλγερινό και έναν 18χρονο Μαροκινό.

Με έκπληξη οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 24χρονος Αλγερινός αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Νιγρίτας την προηγούμενη ημέρα. Κανονικά θα έπρεπε να αποφυλακιστεί στις 22 Μαΐου του 2024. Ωστόσο, εκμεταλλευόμενος τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου για την αναμόρφωση και εκσυγχρονισμό του Σωφρονιστικού Κώδικα βγήκε νωρίτερα.

Του επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα και της διαμονής σε δηλωθείσα διεύθυνση. Όταν οι αστυνομικοί τον έψαξαν στο διαμέρισμα που είχε δηλώσει, δεν τον βρήκαν καθώς προτίμησε να μείνει σε ξενοδοχείο, παραβιάζοντας τον έναν από τους δύο όρους που του επιβλήθηκαν.

Το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου Αναλήψεως εξέδωσε σήμα αναζήτησης του 24χρονου και του 18χρονου συνεργού του. Το βράδυ της 24ης Νοεμβρίου αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου εντόπισαν τον 24χρονο στο κέντρο της πόλης και τον συνέλαβαν. Λίγη ώρα αργότερα, πέρασαν χειροπέδες και στον 18χρονο συνεργό του. Στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 1.000 ευρώ από τις 40.000 που έκλεψαν. Στο κινητό του 18χρονου βρέθηκαν βίντεο με τα κλοπιμαία. Τα συγκεκριμένα βίντεο, στα οποία επιδείκνυαν τα χρήματα που είχαν κλέψει, τα δημοσίευσαν στο TikTok.

Μετά τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή, ο 24χρονος επέστρεψε στην φυλακή ενώ ο συνεργός του αφέθηκε ελεύθερος(!) με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του κάθε 1η και 15η του μήνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This