Φοιτητής καταγγέλλει ξυλοδαρμό από 7 άτομα επειδή είχε στο σακίδιό του την ελληνική σημαία και την Παναγία

Αδιανόητη επίθεση σε βάρος φοιτητή μέσα στο Πανεπιστήμιο

Must Read

Σοκ προκαλεί η καταγγελία ενός φοιτητή ότι δέχτηκε άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων, μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, επειδή ο ίδιος στο σακίδιό του είχε καρφιτσώσει διακριτικά με την ελληνική σημαία και την Παναγία.

Όπως καταγγέλλει ο 26χρονος φοιτητής, όλα συνέβησαν μέσα στην ΑΣΟΕΕ το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο ίδιος έφευγε από τη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με τον ίδιο, 7 άτομα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον εξυβρίζουν.

Στη συνέχεια, η ομάδα αγνώστων του επιτέθηκε με τον φοιτητή να δέχεται άγρια χτυπήματα στο κεφάλι. Αφού τον έριξαν κάτω, τον χτύπησαν και του αφαίρεσαν τα διακριτικά από το σακίδιο, οι δράστες έγιναν «καπνός».

Ο φοιτητής ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΔΙΑΣ, ωστόσο η ομάδα των 7 έχει τραπεί σε φυγή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This