Πυροβόλησαν στο «ψαχνό» 60χρονο στο Παλαιό Φάληρο – Άφησε την τελευταία του πνοή στον Ευαγγελισμό

Οι Αρχές εξετάζουν αν η δολοφονική επίθεση συνδέεται με την υπόθεση του καλάσνικοφ που βρέθηκε σε κλεμμένο αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή

Must Read

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στο Παλαιό Φάληρο.

Συγκεκριμένα στην οδό Άτλαντος έπεσαν πυροβολισμοί και ένας 60χρονος τραυματίστηκε. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αλβανικής καταγωγής άνδρα, ο οποίος είναι βαριά τραυματισμένος στο στήθος.

O άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο και αναζητούν τους δράστες. Υπάρχουν ακόμη αναφορές πως στο σημείο έχουν βρεθεί δυο κάλυκες πιθανόν των 9 mm.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν είναι γνωστά τα αίτια του συμβάντος, αλλά αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 60χρονος ήταν σεσημασμένος.

Οι Αρχές πάντως εξετάζουν αν η δολοφονική επίθεση συνδέεται με την υπόθεση του καλάσνικοφ που βρέθηκε σε κλεμμένο αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή. Υπενθυμίζουμε ότι το καλάσνκοφ ανήκε σε σεσημασμένο Αλβανό που συμμετείχε σε ένοπλες ληστείες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This