Τραγωδία: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από τον Προαστιακό – Δεν μπορούν να τον αναγνωρίσουν!

Must Read

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή του Αλισσού, όπου ένας άντρας παρασύρθηκε από βαγόνι του Προαστιακού και έπεσε στον ποταμό Πείρο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην σιδερένια γέφυρα του ποταμού Πείρου, που βρίσκεται ανάμεσα σε Αλισσό και Κάτω Αχαγιά, όταν ο 52χρονος παρασύρθηκε από τον συρμό, έπεσε στο ποτάμι και βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με το pelop.gr, μέχρι στιγμής δεν έχει αναγνωριστεί η σορός, καθώς το κεφάλι του άνδρα έχει αλλοιωθεί εξαιτίας της παράσυρσης. Δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα και εικάζεται ότι ο άνδρας ήταν κυνηγός.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και 6 οχήματα της Πυροσβεστικής Πυροσβεστικής, μεταξύ των οποίων και η ΕΜΑΚ και ο Διοικητής Αχαΐας. Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, μετά το δυστύχημα διακόπηκαν τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου στη γραμμή Άγιος Ανδρέας-Κάτω Αχαΐα και οι επιβάτες μετακινούνται με λεωφορεία.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This