Περισσότεροι από 3.500 αστυνομικοί θα «φυλάνε» τον Ερντογάν την Πέμπτη

Ούτε μύγα δεν θα αφήσουν να περάσει χωρίς σωματικό έλεγχο...

Must Read

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ., η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική για την πολυσυζητημένη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα την προσεχή Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, με τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ανακοινωθεί να είναι -αναμενόμενα- δρακόντεια.

Ειδικότερα, πέραν γεγονότος ότι από νωρίς το πρωί το κέντρο της πρωτεύουσας θα είναι  ουσιαστικά απροσπέλαστο, περισσότεροι από 3.500 θα είναι οι αστυνομικοί που θα βρίσκονται επί ποδός σε νευραλγικά σημεία, ελεύθεροι σκοπευτές θα βρίσκονται στρατηγικά ακροβολισμένοι σε διάφορα ψηλά κτήρια εκατέρωθεν της διαδρομής που θα ακολουθήσει η αυτοκινητοπομπή με τον Τούρκο πρόεδρο, ενώ από αέρος θα περιπολούν δεκάδες ελικόπτερα και drones.

Υπό αστυνομικό κλοιό, εξάλλου, θα βρεθούν η Βασιλίσσης Όλγας, η Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Βασιλίσσης Σοφίας και η Πλατεία Συντάγματος, με την κίνηση των οχημάτων να διακόπτεται, για να μετακινείται ο Ερντογάν και η αντιπροσωπεία του. Διακοπή κυκλοφορίας θα υπάρξει και στην Αττική Οδό και μάλιστα αρκετές ώρες πριν την άφιξη του προέδρου της Τουρκίας, με αστυνομικούς να έχουν παραταχθεί κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα και στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ αυξημένη θα είναι, επίσης, και η φύλαξη πιθανών «στόχων», όπως η τουρκική πρεσβεία.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:
^
*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This