Συνέχεια στο θρίλερ με τον 44χρονο που βρέθηκε απανθρακωμένος – «Αποκλείεται να αυτοκτόνησε»

Ο αδελφός και η αδελφή του νεκρού απορρίπτουν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας

Must Read

Απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Μενίδι ένας 44χρονος, πατέρας δύο κοριτσιών, με την υπόθεση, ωστόσο, να εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς νωρίτερα η σύζυγός του είχε μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών, για να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία.

Κι ενώ όλα φαίνεται να συγκλίνουν στο σενάριο της αυτοκτονίας, η αδελφή του 44χρονου διαψεύδει κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο. «Δεν υπάρχει περίπτωση, γιατί είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει την οικογένεια του, που δεν είχε λόγο να το κάνει. Ένας αξιόλογος πατέρας, υπέροχος σύζυγος. Σας το λέω όχι επειδή είναι αδελφός μου, επειδή είναι έτσι τα πράγματα», είπε η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» για το τραγικό περιστατικό που συνέβη μόλις 3 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

«Πήγε ο αδελφός μου να αφήσει την κόρη του σε ένα πάρτι, επιστρέφοντας πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του. Ειδοποιήθηκε η νύφη μου. Βρήκανε τα στοιχεία της από τις πινακίδες, την πήραν τηλέφωνο, πήγε από εκεί. Καταλαβαίνετε τη γυναίκα του να αντικρίζει τον άνθρωπό της να καίγεται μέσα στο αμάξι;», πρόσθεσε η ίδια.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πως το όχημα που βρισκόταν παρκαρισμένο επί της λεωφόρου Ιωνίας τυλίχθηκε στις φλόγες, μετά από δύο εκρήξεις που ακούστηκαν στο σημείο. Αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική, με τους πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν τον 44χρονο, η αναγνώριση του οποίου, ωστόσο, ήταν πρακτικά αδύνατη, εξαιτίας των εκτεταμένων εγκαυμάτων στη σορό του.

«Προβλήματα δεν υπήρχαν. Ήταν οικογενειάρχης, δούλευαν και οι δύο. Είχαν τα παιδιά τους. Η κόρη του σπούδαζε, μία χαρά οικογένεια», συνεχίζει η αδερφή του νεκρού, προσθέτοντας πως «δεν υπήρχε λόγος να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί λάτρευε την οικογένεια του και τα παιδιά του. Έλεγε ότι “είμαι πασάς στα Γιάννενα, έχω τρεις γυναίκες στο σπίτι” και καμάρωνε. “Με έχουν στα ώπα ώπα οι γυναίκες μου” έλεγε…».

^
Πάντως, παρά τα όσα υποστήριξε η αδελφή του 44χρονου, οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν πως το απόγευμα του Σαββάτου το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα στο σπίτι τους στις Αχαρνές. Μάλιστα, η 42χρονη σύζυγος στις 22.10 πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε τον σύζυγο της για ξυλοδαρμό. Αμέσως δόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση και εκδόθηκε σήμα για την αναζήτηση του 44χρονου, που, όμως, είχε ήδη εντοπιστεί νεκρός μέσα στο φλεγόμενο όχημά του.

Στην εκπομπή μίλησε και ο αδελφός του νεκρού, ο οποίος επίσης απέκλεισε το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. «Ότι τον απείλησε, ότι “θέλω να χωρίσουμε” και πιάστηκαν στα χέρια, μπορεί να έγινε. Που δεν το νομίζω. Ο άνθρωπος λειτουργούσε σαν υπάλληλος σε εταιρεία πετρελαίου. Ένας ενδιαφέρθηκε να πάει να πάρει κατάθεση από τον χώρο εργασίας του; Ο αδελφός μου ήταν ένας αγνός, δεν πείραζε, και στην δουλειά του ήταν υπεράριστος. Kαι δεχόταν πάρα πολύ πόλεμο μέσα στη δουλειά του. Πελάτες υψηλού επιπέδου ήθελαν μόνο αυτόν για να πηγαίνουν και να τους γεμίζει με καύσιμα. Όλοι τον είχαν στην μπούκα διότι “ποιος ο λόγος που επιλέγουν εσένα;”. Το συμβάν έγινε στα 100 μέτρα από την δουλειά του. Εγώ δεν θα το αφήσω έτσι», ανέφερε ο αδερφός του 44χρονου.

Φως στα αίτια της πυρκαγιάς αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της Πυροσβεστικής.

^

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This