Σε απόγνωση πατέρας που του έβαλε ο γιος του το μαχαίρι στον λαιμό

«Είναι χρήστης ναρκωτικών, είναι τοξικός και επικίνδυνος. Τον αγαπάω, αλλά είναι επικίνδυνος»

Must Read

Δεν ξέρει τι να κάνει ένας 66χρονος πατέρας με τον γιο του, που έφτασε στο σημείο να του βάλει μαχαίρι στο λαιμό και τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή απειλή και οπλοφορία.

«Αγαπάω τον γιο μου, αυτόν όμως που γέννησα και μεγάλωσα. Δεν έχω διάθεση να πάει φυλακή, αλλά θα φτάσουμε σε φονικό και ποιος θα πάρει την ευθύνη;» είπε ο απεγνωσμένος πατέρας στους δικαστές του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, εκεί που στο εδώλιο του κατηγορουμένου καθόταν ο γιος του.

Όπως κατέθεσε ο συνταξιούχος πατέρας, ο γιος του τον απείλησε με μαχαίρι και δεν ήταν η πρώτη φορά. «Από την ημέρα που βγήκε από τη φυλακή μας απειλεί διαρκώς. Την Κυριακή έβαλε ένα μαχαίρι – στιλέτο στο λαιμό μου για να του δώσουμε χρήματα να κάνει χρήση και να του δώσουμε και το αμάξι. Με βίαιο τρόπο ζητάει χρήματα, χτυπάει πόρτες, χτυπάει την μάνα του. Είχε μπει επτά μήνες φυλακή για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος μου και της μητέρας του. Είναι χρήστης ναρκωτικών, είναι τοξικός και επικίνδυνος. Τον αγαπάω, αλλά είναι επικίνδυνος», ανέφερε καταθέτοντας στο δικαστήριο.

Ο 42χρονος γιος στην απολογία του αρνήθηκε ότι άσκησε βία και απείλησε τον πατέρα του, λέγοντας πως όσα κατέθεσε είναι ψέματα. «Είναι δυνατόν να θέλω να ξαναγυρίσω φυλακή και να βγάλω μαχαίρι; Χαζός δεν είμαι» ανέφερε.

Τελικά το δικαστήριο έκρινε τον 42χρονο ένοχο, καταδικάζοντάς τον σε 8 μήνες φυλάκιση, ποινή που αποφάσισε να μην αναστείλει λόγω του βεβαρημένου ποινικού του παρελθόντος και έτσι ο κατηγορούμενος πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This