«Με έβαζαν να κάνω 50 ραντεβού τη μέρα με βρώμικους, μεθυσμένους, Πακιστανούς» – Συγκλονίζει θύμα του κυκλώματος trafficking στην Αθήνα

Συντάκτης: Newsroom

Μια μητέρα ανήλικων παιδιών από τη Βενεζουέλα περιγράφει πώς την εξαπάτησαν και στο τέλος την ανάγκαζαν να εργάζεται ως εκδιδόμενη

Αποτροπιασμό και ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το κύκλωμα trafficking στην Αθήνα που εκμεταλλευόταν ανυπεράσπιστες γυναίκες από τη Βενεζουέλα και άλλα κράτη της Λατινικής Αμερικής και εξαρθρώθηκε μετά από επιχείρηση των ελληνικών αρχών, σε συνεργασία με την Europol, την Homeland και τις ισπανικές αστυνομικές δυνάμεις.

Αρχηγός του κυκλώματος ήταν μια πρώην εκδιδόμενη γυναίκα, η οποία μάλιστα έπαιρνε το μεγαλύτερο μέρος της αμοιβής από τους πελάτες, την ώρα μάλιστα που απειλούσε τα θύματα ότι θα πρέπει να κάνουν δεκάδες ραντεβού καθημερινά για να μπορέσουν να συντηρηθούν και να καλύψουν τα βασικά τους έξοδα. Προκειμένου να τις πείσουν να έρθουν στη χώρα, τους υπόσχονταν ότι θα τους βρουν δουλειά με καλή αμοιβή και καλές συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα. Αφού τα θύματα έρχονταν στην Αθήνα, στη συνέχεια τις μετέφεραν σε διαμέρισμα στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπου έπαιρναν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα. Τότε αποκαλύπτονταν η παγίδα και ο εφιάλτης που θα ζούσαν επί τρεις μήνες, όσο διαρκούσε η βίζα από τις χώρες τους.

Σημειώνεται ότι η 43χρονη αρχηγός του κυκλώματος είναι γνωστή στις αρχές και έχει συλληφθεί ξανά για παρόμοιες υποθέσεις. Συνολικά 6 άτομα που ανήκαν στο κύκλωμα συνελήφθησαν, ενώ γυναίκες που εντοπίστηκαν σε οίκους ανοχής αφέθηκαν τελικά ελεύθερες. Ανάμεσα σε αυτές και μια μητέρα ανήλικων παιδιών από τη Βενεζουέλα, η κατάθεση της οποίας συγκλονίζει.

«Το καλοκαίρι του 2023 μία γνωστή μου από το Καράκας μου ανέφερε την πιθανότητα του να δουλέψω για ένα τρίμηνο στην Ελλάδα με πολύ καλά λεφτά και θα μπορούσε να με φέρει σε επαφή με μία ξαδέρφη της που ζει και δουλεύει στην Ελλάδα για να μου εξηγήσει την δουλειά. Μου είπε βέβαια ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχω έτοιμο το διαβατήριο μου και μου έδωσε τα στοιχεία της. Μίλησα μαζί της και μου είπε ότι θα έρθω στην Ελλάδα θα δουλεύω σε ένα μπαρ μαζί με άλλες κοπέλες από την Βενεζουέλα και θα μέναμε όλες μαζί. Η δουλειά είναι πολύ καλή, κάνεις μόνο παρέα στους πελάτες, πίνεις ποτό μαζί τους και τα λεφτά είναι πολύ καλά. Επίσης, μου ζήτησε να της στείλω φωτογραφίες μου για να μιλήσει στο αφεντικό και να δει αν με δέχεται να δουλέψω μαζί τους. Μετά από κάποιες ημέρες, μου έστειλε το τηλέφωνο μίας γυναίκας που μιλούσε πολύ καλά ισπανικά, την Κ…, η οποία ήταν το αφεντικό στο μπαρ που θα δούλευα» αναφέρει το θύμα στην κατάθεσή του, την οποία δημοσιεύει το ethnos.

«Μου είπαν θα δουλεύω σε μπαρ»

Όπως περιγράφει, προτού αντιληφθεί τι συμβαίνει, η 43χρονη είχε φροντίσει να κερδίσιε την εμπιστοσύνη της: «Μίλησα μαζί της και μου είπε ότι θα μου κλείσει τα εισιτήρια και όλο το ταξίδι θα το κανονίσει αυτή. Μου είπε επιπλέον ότι μέσα σε τρεις μήνες θα βγάλω περίπου 8.000 με 10.000 δολάρια και οι συνθήκες της δουλειάς είναι πολύ καλές. Τα εισιτήρια θα μου τα έκλεινε η ίδια και θα της έδινα τα χρήματα σιγά σιγά όταν θα ξεκινούσα τη δουλειά. Μου είπε ότι θα μένω σε σπίτι μαζί με άλλες κοπέλες από τη Βενεζουέλα, θα δουλεύω σε μπαρ και θα κάνω παρέα σε πελάτες, ενώ θα καλύπτει και το φαγητό μου. Ο τρόπος που μιλούσε μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι το αφεντικό του μπαρ. Παρόλο που δεν είχα ξανά δουλέψει σε μπαρ και προβληματιζόμουν πολύ, ήταν πολύ σημαντικό κίνητρο τα χρήματα. Επίσης σκεφτόμουν ότι δεν θα είμαι εντελώς μόνη μου σε μία ξένη χώρα καθώς θα υπάρχουν και άλλες γυναίκες από την Βενεζουέλα και ο τρόπος που μου μίλησε η Κ… με έκανε να την εμπιστευτώ», ανέφερε η γυναίκα.

Συνεχίζοντας, το θύμα του κυκλώματος περιέγραψε: «Η Κ…, μου έστειλε το εισιτήριό μου, το οποίο κόστισε δύο χιλιάδες ευρώ και μου είπε ότι με τόσα χρήματα που θα βγάζω από τη δουλειά μου στο μπαρ, μέσα σε μία εβδομάδα θα το έχω ξεχρεώσει. Επειδή, μου έκανε εντύπωση το πόσο ακριβό ήταν την ρώτησα και μου εξήγησε ότι είναι τουριστική περίοδος στην Ελλάδα και γι’ αυτό είναι τόσο ακριβά. Πράγματι ξημερώματα της 06-09-2023 έφτασα στο αεροδρόμιο της Αθήνας (…) Στις 14:00 της ίδιας ημέρας η… , μαζί με άλλες κοπέλες, με πήγε για δουλειά σε ένα μαγαζί στην οδό Κολωνού στον πρώτο όροφο. Στην διαδρομή προς την δουλειά, εκείνη την πρώτη ημέρα, ένιωσα πολύ περίεργα γιατί δεν έβλεπα κανένα μπαρ, κανένα εστιατόριο στην περιοχή και προβληματίστηκα πολύ για το τι θα αντιμετώπιζα και τι δουλειά εν τέλει θα έκανα».

«Κατάλαβα ότι με κορόιδεψαν»

Η ίδια αναφέρει ότι πανικοβλήθηκε όταν διαπίστωσε τι ακριβώς θα έκανε ως εργασία: «Ρώτησα τότε την… και τις άλλες κοπέλες για την περιοχή όπου περπατούσαμε, μου είπαν ότι αυτός ο δρόμος έχει όλο μπουρδέλα. Όταν μπήκαμε μέσα σε ένα σπίτι στον πρώτο όροφο, κατάλαβα αμέσως ότι δεν θα δούλευα σε μπαρ αλλά σε οίκο ανοχής. Εκεί με υποδέχτηκε μία γυναίκα, μάλλον από τη Ρουμανία, η οποία ήταν κοντή, ξανθιά, εύσωμη. H … μου είπε ότι θα είναι η υπηρεσία μου και με λίγα ισπανικά που ήξερε μου εξήγησε την δουλειά. Μου έδωσε το ψευδώνυμο Ντιάνα και μου είπε ότι θα κάνω σεξ με πελάτες. Μου είπε ότι θα πρέπει να αλλάξω ρούχα και παπούτσια, να βάλω τακούνια, σέξι εσώρουχα και να βαφτώ για να με παρουσιάσει στους πελάτες. Το κάθε ραντεβού στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής κόστιζε 15 ευρώ και θα δούλευα από τις 14:00 μέχρι τις 00:00. Όταν τα άκουσα όλα αυτά τρομοκρατήθηκα, ήθελα να φύγω, δεν είχα δουλέψει ποτέ ξανά σαν εκδιδόμενη και αμέσως κατάλαβα ότι με κορόιδεψαν».

Μάλιστα όπως τονίζει, η 43χρονη χρέωνε στις γυναίκες 10 ευρώ για ένα πιάτο φαγητό: «Την πρώτη ημέρα έκανα δύο βάρδιες στον οίκο ανοχής της οδού Κολωνού, στον πρώτο όροφο, οπότε έκανα συνολικά οχτώ ραντεβού για τα οποία δεν πληρώθηκα καθόλου. Επίσης, συνολικά έκανα σεξ με 48 πελάτες και πληρώθηκα για τους 40. Το κάθε ραντεβού κόστιζε 15 ευρώ και ενώ συνολικά έβγαλα 600 ευρώ, η… κράτησε τα μισά και μου έδωσε 300 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα, η… , μου είπε ότι θα πρέπει να πληρώσω για τα προφυλακτικά, για τα λιπαντικά, τις κρέμες, τα μωρομάντηλα και οτιδήποτε άλλο ξόδεψα. Την επόμενη, η Γ… μου είπε ότι θα πρέπει να δίνω 50 ευρώ την εβδομάδα για το σπίτι όπου έμενα, το οποίο στην πραγματικότητα ήταν ένα μισό κρεβάτι. Η Γ…, μοίραζε επίσης, μία φορά την ημέρα, το φαγητό και έπαιρνε 10 ευρώ το γεύμα από κάθε κοπέλα. Λόγω της πείνας που είχα βιώσει στην Βενεζουέλα, ήμουν συνηθισμένη να τρώω μία φορά την ημέρα».

Η ίδια υποχρεώνονταν να κάνει δεκάδες διαδοχικά ραντεβού μέσα στη μέρα, ενώ όπως αποκαλύπτει σε όποια γυναίκα δεν πήγαινε στα ραντεβού, της έβαζαν εξωφρενικό πρόστιμο: «Σε κάθε βάρδια κάναμε τελικά έξι ραντεβού από τα οποία δεν παίρναμε καθόλου λεφτά. Επίσης, στον πρώτο όροφο της Κολωνού, το ραντεβού κόστιζε 15 ευρώ ενώ στο ισόγειο και υπόγειο 10 ευρώ το ραντεβού. Υπήρχαν μέρες που δούλευα από τις 07:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, κάνοντας σεξ με 60 περίπου πελάτες και 18 ραντεβού τα οποία δεν πληρωνόμουν ποτέ. Δεν δικαιούμασταν ρεπό, ακόμα και όταν είχαμε περίοδο. Την Δευτέρα που μας πέρασε μόνο επειδή ήμουν αδιάθετη παρακάλεσα την Κ… να με αφήσει να μην πάω για δουλειά γιατί πονούσα πάρα πολύ. Σε άλλες κοπέλες όταν δεν πήγαιναν για δουλειά η Κ… έβαζε πρόστιμο από 200 μέχρι 300 ευρώ. Επειδή όμως εγώ δεν δημιουργούσα ποτέ πρόβλημα μου έδωσε το ρεπό χωρίς πρόστιμο. Ωστόσο ήταν μόνο μία ημέρα, γιατί τις υπόλοιπες δούλευα βάζοντας στον κόλπο μου σφουγγάρι και συνεχίζοντας να κάνω κανονικά ραντεβού με τους πελάτες. Πολλές φορές με το πρόσχημα ότι δεν υπήρχαν κοπέλες να δουλέψουν έκανα ακόμα και τρεις συνεχόμενες βάρδιες και στους τρεις οίκους ανοχής της οδού Κολωνού, δουλεύοντας από τις 07:00 το πρωί μέχρι και τις 05:00 της επόμενης ημέρας. Όταν σχολούσα στις 05:00 το πρωί εμένα και τις άλλες κοπέλες μας πήγαινε σπίτι είτε το ταξί που με είχε μεταφέρει την πρώτη ημέρα είτε ένα άλλο κόκκινο αμάξι. Πάντα ήταν δύο συγκεκριμένοι οδηγοί και η κάθε μεταφορά κόστιζε 10 ευρώ ανεξάρτητα από το πόσες κοπέλες ήμασταν μέσα».

«Έχω καταφέρει να στείλω μόνο 100 ευρώ στην οικογένειά μου»

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, οι γυναίκες δέχονταν απειλές να μην μιλήσουν και τις εκφόβιζαν λέγοντάς τους ότι έχουν γνωριμίες στην αστυνομία: «Είχα ακούσει διάφορες ιστορίες από τις κοπέλες, ότι αν φύγω από την Κ…, θα με πιάσει η αστυνομία, μπορεί να με βάλει φυλακή ή και να με στείλουν πίσω στο Καράκας. Κατάλαβα έτσι ότι δεν έχω επιλογή και αισθανόμουν φόβο γιατί ήμουν μόνη και αβοήθητη, σε μία ξένη χώρα χωρίς να καταλαβαίνω την γλώσσα. Πήγαινα κάθε μέρα για δουλειά και έκανα ότι μου λέγανε για να αποφύγω τα προβλήματα. Από τις 06-09-2023 μέχρι και τις 29-09-2023 δούλεψα παίρνοντας μόνο ένα ρεπό, δύο και τρεις βάρδιες ημερησίως, κάνοντας περίπου 50 ραντεβού την ημέρα αξίας, κατά προσέγγιση 10 ευρώ το ένα. Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να έχω κερδίσει 11.500 ευρώ. Αντί αυτού εγώ έχω καταφέρει να στείλω μόνο 100 ευρώ στην οικογένειά μου. Με όλα τα υπόλοιπα χρήματα έπρεπε να ξεπληρώσω τα εισιτήρια μου, από τα οποία μου μένουν ακόμα 500 ευρώ, να πληρώσω το φαγητό μου, τα προφυλακτικά, το σπίτι, το ρεύμα και γενικά τα έξοδά μου. (..) Ένιωθα εντελώς απελπισμένη. Αναγκαζόμουν να κάνω σεξ με πάρα πολλούς πελάτες, βρώμικους, μεθυσμένους, Πακιστανούς και ένιωθα πολύ φοβισμένη» περιέγραψε στους αστυνομικούς το θύμα.

Σημειώνεται ότι σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, εμπορία ανθρώπων, παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή. Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη έρευνα εις βάρος των μελών της οργάνωσης που νομιμοποιούσαν τα παράνομα έσοδα από τις εκδιδόμενες κοπέλες, μέσω συμμετοχής σε εταιρίες επενδύσεων και παροχής υπηρεσιών διαμονής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Επιχείρηση συγκάλυψης των ενόχων!

«Εξαφανίστηκαν» σημαντικές καταθέσεις - Ο «καθοδηγητής» φέρεται να είναι οργανωμένος οπαδός, ο οποίος όμως έχει ήδη εγκαταλείψει τη χώρα!

Ανήλικοι «τσάκισαν» στο ξύλο 45χρονο στη Λάρισα γιατί τους έκανε παρατήρηση

Τελείως έχει ξεφύγει η κατάσταση με τους ανηλίκους σε όλη τη χώρα και αυτό ακριβώς αποδεικνύει ένα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη στο Συκούριο Λάρισας.Παρέα...

Σύμπραξη Εκδίκησης: Τα όπλα των τρομοκρατών και οι βόμβες που στέλνονταν με εντολή μέσα...

Πώς «κάηκε» ο ένας από τους δύο στρατιωτικούς που εμπλέκονται στην τρομοκρατική οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης»

Συγκλόνισε η Ντίνα Μαγδαλιανίδη: «Να αποκτήσω έστω το 30% της ζωής που είχα πριν»

Ένα νέο κορίτσι μόλις 26 ετών ζει πόνους, εφιάλτες και κρίσεις πανικού. Βγήκε ζωντανή από το βαγόνι του μοιραίου Intercity αλλά μετά από 25...

Τραχειοστομεία έκαναν οι γιατροί στον Μανώλη Μαυρομμάτη και την σύζυγό του

Εξελίξεις υπάρχουν για την πορεία της υγείας του γνωστού αθλητικογράφου Μανώλη Μαυρομμάτη και της γυναίκας του οι οποίοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας...

Έκκληση για πληροφορίες από τροχαίο δυστύχημα στον Πειραιά – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Πληροφορίες για θανάσιμο τροχαίο, το οποίο συνέβη την περασμένη Δευτέρα στον Πειραιά, αναζητεί η Ελληνική Αστυνομία.Η ανακοίνωση«Την Δευτέρα 26-2-2024 και περί ώρα 03:00΄, στο...

Κανονικά η κυκλοφορία για όλα τα οχήματα στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία για όλα τα οχήματα στην γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου η οποία είχε διακοπεί νωρίτερα εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων.Συγκεκριμένα, επιτρέπεται η...

Φρίκη στην Πάτρα: Κακοποίησαν έγκυο σκυλίτσα με αιχμηρό αντικείμενο!

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Πάτρας από την βάναυση κακοποίηση που δέχθηκε μια έγκυος σκυλίτσα.Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», το τετράποδο δέχθηκε...

Ένοχη η 39χρονη που επιτέθηκε στον σύντροφό της με βιτριόλι στην Κρήτη

Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας στην δίκη της επίθεσης με βιτριόλι σε 37χρονο από την εν διαστάσει σύζυγό του, τον Οκτώβριο 2022, σε ξενοδοχείο του...

Τσαλίδης στον Ανακριτή Λάρισας: Ο Καραμανλής ήταν ενήμερος για τα χάλια του σιδηροδρόμου

Η εφημερίδα «δημοκρατία» είχε δημοσιεύσει τη σχετική επιστολή-καταπέλτη του πρώην Διευθύνοντα Συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Youtuber Hayate: «Με αγαπούν τα θύματα μου, δεν ήξερα ότι ήταν ΑΜΕΑ, έγιναν χοντράδες»

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε μέσα από την φυλακή ο Υoutuber Hayate ο οποίος κατηγορήθηκε ότι κακοποιούσε άτομα με ειδικές ανάγκες σε ζωντανή...

Δικαστήρια Πειραιά: Εισβολή κατηγορούμενου στην αίθουσα διάσκεψης δικαστών!

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε προχθές στο Α Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, όταν κατηγορούμενος εισέβαλε στην αίθουσα των δικαστών.Ο κατηγορούμενος χτύπησε την πόρτα της αίθουσας όπου...

Φοιτητές έγραψαν ξανά τα ονόματα των νεκρών έξω από τη Βουλή!

Οι φοιτητές έγραψαν ξανά τα ονόματα που σβήστηκαν χθες άρον άρον μετά την πορεία - Σάλος και στη Βουλή με την απρέπεια

Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών στην Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ

Θλίψη και συγκίνηση επικράτησε στο μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών που τελέστηκε σήμερα το πρωί στην εκκλησία της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου...

Η κραυγή του πατέρα των διδύμων κοριτσιών που χάθηκαν στα Τέμπη: «Μου λείπετε, ο...

Ανατριχιαστικά ήταν τα λόγια και η κραυγή του πατέρα των δίδυμων κοριτσιών, Θωμαής και Χρύσας που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μαζί με...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μεταγραφή για τον Θοδωρή Ζαγοράκη;

Είναι συνηθισμένο για τους ποδοσφαιριστές, ειδικά του επιπέδου Ζαγοράκη, να παίρνουν μεταγραφές.Μεταγραφές παίρνουν και πολιτικοί, που πολλές φορές μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις σε ποιο...

«Χαστούκι» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη το νέο ρεκόρ στις υπογραφές για τα Τέμπη

«Χαστούκι» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελεί το νέο ρεκόρ στο διαδικτυακό ψήφισμα για τα Τέμπη, με τους πολίτες να ζητούν να έρθει στο φως...

H Γεωργία Σιακαβάρα άφησε υπονοούμενα για την ερωτική της ζωή με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες στο πλαίσιο μιας δημόσιας εμφάνισής της και ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν είναι εκεί δίπλα της...

Άκαρπες οι έρευνες για την 23χρονη Εριέττα Μόλχο στα Τέμπη

Με τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στα μοιραία βαγόνια του Intercity με μεγάλη καθυστέρηση εμπλουτίζεται η δικογραφία για το έγκλημα στα Τέμπη που...

«Καταργήθηκε» πριν καν εφαρμοστεί η ψηφιακή κάρτα εργασίας

Για δυστοπική αγορά εργασίας, όπου πίσω από την παρουσίαση μεγαλόπνοων σχεδίων και «καινοτόμων» εφαρμογών υποκρύπτεται επιμελώς η κατάφωρη παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων, κάνει λόγο...

Οργή στο διαδίκτυο από τις άθλιες επιθέσεις κατά της Μαρίας Καρυστιανού από τον «υπόκοσμο Μητσοτάκη»

Η χαροκαμένη μάνα των Τεμπών, η κ. Μαρία Καρυστιανού, έχει κερδίσει τις ψυχές όλων των Ελλήνων με την αξιοπρέπεια, το θάρρος και την εντιμότητα...

Τέμπη: «Έγγραφο του τελωνείου επιβεβαιώνει το ξυλόλιο – Μυστήριο με τα 3 βαγόνια που εξαφανίστηκαν»

Την ώρα που το πόρισμα των πραγματογνωμόνων για την τραγωδία στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς επιβεβαιώνει ότι δεν θα είχε συμβεί η σύγκρουση...

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Γελάνε τα ληξιαρχεία αν ο Δημήτρης Παπανώτας είναι στην ίδια ηλικία με την Μπέττυ Μαγγίρα»

Καλεσμένος βρέθηκε χθες ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή «Fay's Time» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει προκύψει μεταξύ εκείνου και της Μπέττυς...

Μαρία Καρυστιανού: «Αλαζόνας, ψεύτης και επικίνδυνος ο πρώην υπουργός Μεταφορών»

Καταπέλτης η πρόεδρος του Συλλόγου Τέμπη 2023 για την κυβέρνηση και τη λειτουργία της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα

Oι γονείς της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κλείνουν 37 χρόνια μαζί- H σπάνια κοινή φωτογραφία

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ενώ έχει ήδη αποκτήσει ένα γιο, το Βλάσση, που είναι ενός έτους με το σύζυγό της Βασίλη...

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για την κόρη της: «Μου λένε ότι έγινες άγγελος, θα δικαιωθείς, όλοι σας»

Μια ανάρτηση που ραγίζει καρδιές έκανε αργά χθες το βράδυ, λίγο πριν «φύγει» η 28η Φεβρουαρίου η Μαρία Καρυστιανού που έχασε την 20χρονη κόρη...

«Έσπασε» το εκατομμύριο η συλλογή υπογραφών για το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού!

Ξεπέρασαν το 1.000.000 οι υπογραφές στο ψήφισμα που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Μαρίας Καρυστιανού, της μητέρας που έχασε το παιδί της στα Τέμπη και...

Το ηχηρό «όχι» του Κώστα Καραμανλή

Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αρνήθηκε να παραστεί σε συνέδριο εφημερίδας στο οποίο κλήθηκαν να μιλήσουν όλοι οι πρωθυπουργοί...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ