Νέος αποτρόπαιος θάνατος σκυλίτσας στον Βόλο: Την πυροβόλησαν και της έδεσαν σχοινί στο λαιμό!

Την αντίκρισε νεκρή φιλόζωη που φροντίζει τα αδέσποτα

Must Read

Μονάχα οργή προκαλεί το νέο σοκαριστικό περιστατικό με τον θάνατο ενός αθώου τετράποδου που έρχεται από τον Βόλο, την στιγμή που το πανελλήνιο αδυνατεί να «χωνέψει» τον φρικτό βασανισμό του χάσκι της Αράχοβας που τον οδήγησε στο να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, το καινούριο έγκλημα συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην περιοχή Πευκάκια όταν άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν με σκάγια μια αδέσποτη σκυλίτσα!Το πιο τραγικό είναι πως το άτυχο ζωάκι θα μεταφερόταν στην Αθήνα καθώς είχε βρεθεί οικογένεια να το φιλοξενήσει, αλλά δεν πρόλαβε…

Την Μπέλλα, όπως ήταν το όνομα της σκυλίτσας που ήταν μόλις ενός έτους, αντίκρισε νεκρή μια πολίτης στα Πευκάκια που φροντίζει τα αδέσποτα. Η γυναίκα είδε το σώμα του τετράποδου να είναι γεμάτο σκάγια ενώ στο λαιμό της βρέθηκε δεμένο ένα σχοινί.  Η ίδια θεωρεί πως όποιος έκανε το έγκλημα έδεσε την σκυλίτσα για να την μεταφέρει στο χωράφι που βρέθηκε και να την παρατήσει.

Η γυναίκα κάλεσε αρχικά τον κτηνίατρο της ο οποίος ενημέρωσε τον Κτηνιατρικό Σύλλογο και στη συνέχεια την Αστυνομία όπως ενημερώθηκε από το σύλλογο ότι έπρεπε να πράξει.

Οι πρώτες πληροφορίες από την εξέταση του ζώου αναφέρουν πως πυροβολήθηκε με σκάγια για πουλιά. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου θα δώσει η νεκροψία που θα γίνει αύριο. Στη συνέχεια η υπόθεση αναμένεται να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μιας και έχει γίνει καταγγελία στη Αστυνομία. Ενδέχεται να υπάρξει και παρέμβαση εισαγγελέα.

Δείτε επίσης:

«Δεν κρύβουμε τον δράστη που βασάνισε το χάσκι», «φωνάζει» η κοινωνία της Αράχοβας

Θάνατος χάσκι στην Αράχωβα: Καταγγελία για ολιγωρία του δήμου – «Από άνθρωπο ο βασανισμός» τονίζει κτηνίατρος
 
Ο πρώην παίκτης του Survivor Παναγιώτης Κωνσταντινίδης απαντά στις φήμες ότι εμπλέκεται στην κακοποίηση του χάσκι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This