Αντιπρόεδρος Ένωσης αστυνομικών: «Δολοφονική η επίθεση, περιμέναμε να συμβεί»

«Το επάγγελμα του αστυνομικού πρέπει να θεσμοθετηθεί ως επικίνδυνο» τόνισε

Must Read

«Δολοφονική» χαρακτήρισε την επίθεση στον 31χρονο στέλεχος της ΕΛΑΣ χθες το βράδυ στα επεισόδια στο γήπεδο στου Ρέντη που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αθήνας, Νίκος Ρήγας. Παράλληλα, είπε πως ένα τέτοιο περιστατικό ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάποια στιγμή.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Ρήγας είπε σχετικά με τον τραυματισμό:

«Δυστυχώς κάποιοι εκμεταλλεύονται συναθροίσεις σε αγωνιστικούς χώρους μόνο και μόνο για να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους απέναντι σε οτιδήποτε αυτοί και ο νοσηρός τους νους έχουν».

Και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή θα γινόταν. Το περιμέναμε πως θα γινόταν αυτό».

Η ευθεία βολή που έριξε ο δράστης, όπως τόνισε ο κ. Ρήγας, «δεν είναι χάριν εντυπωσιασμού είναι για να αφαιρέσεις ανθρώπινη ζωή» ενώ είπε πως είναι «συνηθισμένη τακτική» οι συμμετέχοντες ή όσοι προκαλούν τα επεισόδια να πετούν φωτοβολίδες, μολότοφ και καδρόνια.

Ο κ. Ρήγας επεσήμανε σχετικά με το επάγγελμα του αστυνομικού πως θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως «επικίνδυνο» από το κράτος.

«Ο αστυνομικός φεύγει από το σπίτι του και υποψιάζεται πως θα γυρίσει καλά, μπορεί και να μην γυρίσει καλά. Αυτή είναι η πραγματικότητα», κατέληξε.

Ο αντιπρόεδρος των αστυνομικών ευχήθηκε να βρεθεί ο δράστης ενώ ευχαρίστησε τους συναδέλφους του αστυνομικού που τον βοήθησαν αμέσως μετά τον τραυματισμό του με τις γνώσεις που είχαν αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου Νίκαιας που έδρασε άμεσα.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Δείτε επίσης:

Έκλεισαν την Πέτρου Ράλλη συγγενείς των προσαχθέντων για τα επεισόδια στου Ρέντη: Ψάχνουν τα παιδιά τους στο Μεταγωγών

Διασωληνωμένος ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα ναυτικού τύπου στα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This