Συνάδελφος αστυνομικού: «Η φωτοβολίδα έφτασε στο κόκκαλο, τραυματίστηκε και στο άλλο πόδι»

«Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα», τόνισε

Must Read

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή που δίνει ένας από τους συναδέλφους του 31χρονου αστυνομικού που βρισκόταν μαζί του χθες το βράδυ στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στην περιοχή του Ρέντη όπου σημειώθηκαν επεισόδια με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, o ένστολος ανέφερε πως ο νεαρός τραυματίστηκε και στα δύο πόδια!

Συγκεκριμένα είπε:

«Ήμασταν στην ίδια διμοιρία. Δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό η οποία εισχώρησε αρκετά μέσα, έφτασε μέχρι το κόκκαλο και έκοψε τη μηριαία αρτηρία. Σε δεύτερο χρόνο έσκασε στα πόδια του πολύ ισχυρή εκρηκτική ύλη η οποία του προκάλεσε τραυματισμό στο άλλο πόδι από θραύσματα. 

Το πόδι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η αιμορραγία προκλήθηκε και στο άλλο πόδι από τα θραύσματα».

Σχετικά με τις μεγάλες προσπάθειες που έκαναν οι συνάδελφοί του μόλις αντιλήφθηκαν τον τραυματισμό δήλωσε:

«Τον συνάδελφο τον έσωσε η διμοιρία με τουρνικέ καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία και με ΚΑΡΠΑ όταν έχασε πλέον τις αισθήσεις του εν μέσω μάχης. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου έπαθε ανακοπή και 15 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή, εώς ότου οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν».

Καταλήγοντας ανέφερε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 31χρονου:

«Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα».

Δείτε όσα δήλωσε:

Αυτός είναι ο αστυνομικός

Όσο η ώρα περνά, σβήνουν οι ελπίδες για τον 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ που δέχτηκε επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά την διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, το βράδυ της Πέμπτης, έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Η κατάσταση του 31χρονου κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς μετά από δεύτερο χειρουργείο παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένος, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν. Η οικογένειά του αγωνιά και περιμένει ένα θαύμα.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά τα επεισόδια και τον τραυματισμό του 31χρονου ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ επικοινώνησε μαζί τους για να τους ενημερώσει, ενώ εστάλη και υπηρεσιακό όχημα στη Θεσσαλονίκη για να τους μεταφέρει στο  Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου νοσηλεύεται ο τραυματίας.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, είναι ανύπαντρος και δεν έχει παιδιά.

«Χθες το βράδυ οι γονείς φύγανε αλαφιασμένοι μέσα στη βροχή. Η μητέρα ήταν πολύ ταραγμένη. Τρία χρόνια που την ξέρω πρώτη φορά την είδα έτσι» ανέφερε γειτόνισσα στην στο thesstoday.gr. Όπως τόνισε, πρόκειται για «ένα εξαιρετικό παιδί, ήσυχο και καλό. Και αυτός και οι γονείς του. Από το πρωί όλοι στη γειτονιά δεν μπορούμε να συνέλθουμε. Παιδί σαν τα κρύα τα νερά…» είπε και πρόσθεσε: «Έχουμε σοκαριστεί με αυτό το κακό που συνέβη. Τον βλέπαμε όταν έρχονταν με άδεια να δει τους γονείς του στο πατρικό του».

Η νέα ενημέρωση του νοσοκομείου αναφέρει τα εξής:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Δείτε βίντεο:

 

H ναυτική φωτοβολίδα

Στο μεταξύ, φωτογραφία της ναυτικής φωτοβολίδας η οποία τραυμάτισε τον 31χρονο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την αφαίρεσή της από το σώμα του χθες το βράδυ.

Η φωτοβολίδα είναι κόκκινη από το αίμα και κατάμαυρη από την καύση.

Δείτε την φωτογραφία:

(πηγή protothema.gr)

Δείτε επίσης:

Αστυνομικοί: «Καλούμε τον Πρωθυπουργό να διακόψει άμεσα όλα τα πρωταθλήματα σε κάθε άθλημα»

Αυτός είναι ο αστυνομικός που χαροπαλεύει μετά τα επεισόδια στου Ρέντη

Σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και διασωληνωμένος ο 31χρονος αστυνομικός

Εισαγγελική παρέμβαση για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This