Μήνυσαν και το «δεξί χέρι του» Μητσοτάκη για το τσιμέντωμα στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών

Στη συμπληρωματική μήνυση και ο υφυπουργός που γελούσε αμήχανα όταν άκουσε τις καταγγελίες σε βάρος του για «αλλοίωση» του χώρου του δυστυχήματος

Must Read

Εκτός από τους υπουργούς και τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά από το «έγκλημα» στα Τέμπη με 57 νεκρούς, σε βάρος των οποίων ο Σύλλογος Πληγέντων Τεμπών κατέθεσε συμπληρωματική μήνυση, οι συγγενείς των θυμάτων μήνυσαν και τον Χρήστο Τριαντόπουλο, τον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας χαμογελούσε αμήχανα στη Βουλή, στο άκουσμα των καταγγελιών του απερχόμενου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για «τσιμέντωμα» του σημείου του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με το documentonto, ο Χρήστος Τριαντόπουλος είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στην συμπληρωματική μήνυση που κατέθεσαν σήμερα οι συγγενείς, στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας. Η συμπληρωματική μήνυση κατατέθηκε σε βάρος του – τότε – Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, του πρώην υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, του πρώην υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου και στελεχών της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.

«Αποδεικνύεται δίχως αμφιβολία πως η ηγεσία της κυβέρνησης παρά το γεγονός ότι ενώπιον του τύπου δήλωνε πως θα πράξει κάθε τι απαραίτητο για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και καλούσε τη Δικαιοσύνη να πράξη το έργο της, την ίδια στιγμή οργάνωνε με συνεργάτες και συνεργούς μια άνευ

προηγουμένου διαδικασία συγκάλυψης» καταγγέλλουν οι συγγενείς και σημειώνουν: «όσα έπραξε αλλοιώνοντας με πρωτοφανώς ασχημάτιστο τρόπο το πεδίο του εγκλήματος αυτό το συντονιστικό όργανο που το υπαγόρεψε άγνωστο γιατί και μάλιστα με τόση σπουδή».

Οι συγγενείς των θυμάτων τονίζουν: «..Συνεπώς ότι έπραξε ο ίδιος και οι άλλοι μηνυόμενοι φερόμενοι εντολείς του, συνεργοί, ηθικοί αυτουργοί, η έρευνά σας θα αναδείξει, σχετικά με την αλλοίωσή του χώρου ήταν παράνομο και όποιοι μετείχαν ελέγχονται για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της υπόθαλψης, όπως και της συνέργειας σε αυτά».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This