Έτσι φτάνουν «το μαχαίρι στο κόκαλο»; Αποφυλάκισαν άλλους εννέα χουλιγκάνους!

Πρόκειται για τους 9 οπαδούς του Άρη που ήταν κρατούμενοι για το οπαδικό επεισόδιο στη Βούλγαρη, όπου υπέστησαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ

Must Read

Αφού η… κοσμοϊστορικής σημασίας (έτσι την παρουσίαζαν τα κυβερνητικά ΜΜΕ) «έκτακτη» σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου -με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι «σκασμένος» και «πολύ αποφασισμένος» (κατά τον Άδωνι)- αποδείχθηκε τελικά όχι και τόσο έκτακτη, μιας και έγινε σήμερα αλλά οι ανακοινώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα μην τυχόν και χαλάσει το Σαββατοκύριακο, διαπιστώνει κανείς βλέποντας τις εξελίξεις, ότι η Πολιτεία συνεχίζει να… φθάνει το «μαχαίρι στο κόκαλο» (έτσι δεν λένε κάθε φορά; ) στην αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

.

Μετά τις σωρηδόν αποφυλακίσεις δεκάδων Κροατών χουλιγκάνων που προκάλεσαν τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Αύγουστο, με τραγικό αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, έρχεται ακόμα μία απόφαση της δικαιοσύνης (για ποιους; ) που αφήνει ελεύθερους οπαδούς, παρότι αυτοί αντιμετωπίζουν κακουργηματικές κατηγορίες!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αποφυλακίζονται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οι εννέα οπαδοί του Άρη, που είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι για συμμετοχή σε άγρια συμπλοκή, η οποία σημειώθηκε στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου στην περιοχή Βούλγαρη και από την οποία υπέστησαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Οι εννέα οπαδοί κρατούνταν προσωρινά, από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, σε διάφορες φυλακές της χώρας.

  • Το ρεπορτάζ της προφυλάκισής τους:
.

 

Το δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημά τους για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους. Οι όροι που τους επιβλήθηκαν μέχρι τη δίκη, περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την απαγόρευση παρακολούθησης αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της ομάδας τους, με αυτοπρόσωπη παρουσία κατά τη διάρκεια των αγώνων σε αστυνομικό τμήμα, αλλά και τη μη προσέγγιση αθλητικών εγκαταστάσεων.

Θυμίζουμε ότι τους είχε απαγγελθεί κακουργηματική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, από κοινού, ενώ διώκονται και για μία σειρά από πλημμελήματα, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Αθλητικού Νόμου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This