Ρέντης: Θα εξαρθρωθεί η εγκληματική οργάνωση που διέταξε τη δολοφονία αστυνομικών;

Must Read

Η μαρτυρία του συλληφθέντα ο οποίος εκτέλεσε τις δολοφονικές εντολές της εγκληματικής οργάνωσης, είναι άκρως αποκαλυπτική. Επιβεβαιώνει μάλιστα και την πρωτοβουλία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου να ξεκινήσει έρευνα για εγκληματική οργάνωση, συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα και αυτούς που με δηλώσεις οι άλλες ενέργειες, προέτρεψαν στην διάπραξη κακουργημάτων.

Η αστυνομία είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα, ώστε να εξαρθρώσει ολόκληρη την ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης, στην κεφαλή της οποίας φαίνεται να βρίσκεται κατηγορούμενος στο παρελθόν για κακουργήματα.

Είναι όμως τόσο ισχυρές οι «πλάτες» που διαθέτει η εγκληματική οργάνωση που διέταξε την δολοφονία αστυνομικών, με αποτέλεσμα σήμερα να δίνει μάχη για τη ζωή του ο 31χρονος, που ακόμα και στελέχη της ΕΛΑΣ εκφράζουν τον προβληματισμό τους.

Ήδη, πηγές της ελληνικής αστυνομίας κάνουν λόγο για πιέσεις με περίεργα δημοσιεύματα, και όχι μόνο. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This