Θεσσαλονίκη: Σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονη μητέρα δύο παιδιών

Τής επιτέθηκαν μέσα στην αυλή του σπιτιού της! Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης τους

Must Read

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό με επίθεση ζώου σε άνθρωπο καταγράφηκε σήμερα στη  χώρα μας, με μια 50χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, να κατασπαράσσεται από τρία σκυλιά μέσα στην αυλή του σπιτιού της, στο χωριό Νεοχωρούδα του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η τραγωδία σημειώθηκε περίπου στις 14.30, όταν τα σκυλιά φέρεται να ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, να πήδηξαν στην αυλή της άτυχης γυναίκας και να τής επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν θανάσιμα. Η 50χρονη είχε βγει για λίγο στην αυλή της, όταν βρέθηκε αναπάντεχα περικυκλωμένη από τα αγριεμένα τετράποδα, τα οποία την έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τη δαγκώνουν με μανία. Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να τα αποκρούσει, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει στα δόντια τους.

Η αδικοχαμένη 50χρονη μητέρα (πηγή φωτο: protothema.gr)

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες δεν κατάφεραν να επαναφέρουν την 50χρονη. Ως εκ τούτου ειδοποίησαν την αστυνομία και έφυγαν χωρίς να μετακινήσουν τη σορό της αδικοχαμένης γυναίκας. Ο ιδιοκτήτης των αιμοβόρων σκυλιών που μένει στο διπλανό σπίτι, συνελήφθη και δηλώνει σοκαρισμένος από το τραγικό συμβάν. Πλέον, ο ίδιος καλείται να καταθέσει στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου για τα όσα συνέβησαν, με την ΕΛ.ΑΣ. να συνεχίζει τις έρευνες για τον αποτρόπαιο θάνατο της 50χρονης.

«Είναι τραγικό αυτό που έγινε, έχουμε σοκαριστεί όλοι. Η γυναίκα αυτή ήταν μητέρα δύο παιδιών, αγαπητή σε όλους, πολύ δραστήριος άνθρωπος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς έφυγε με αυτόν τον τρόπο. Έκανε εργασίες στην αυλή της σήμερα, κούρευε τα χόρτα και είχε συνεργείο. Κάποια στιγμή βγήκε έξω να πετάξει κάτι και της επιτέθηκαν τα σκυλιά απο το γειτονικό σπίτι. Δεν ξέρουμε αν πήδηξαν τα κάγκελα ή βρήκαν κάποια πόρτα ανοιχτή. Πάντως ήταν άγρια σκυλιά, γάβγιζαν πολύ και γενικότερα τα φοβόσουν. Απο όσο ξέρω είναι ημίαιμα», τόνισε στο newsit.gr ο Χρήστος Σαραμούρτσης, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This