Στα χέρια του γιου της ξεψύχησε η Ελισσάβετ – Σοκάρει ο κηπουρός που την βρήκε αιμόφυρτη: «Το σώμα της ήταν γεμάτο τρύπες»

Το ασθενοφόρο καθυστέρησε μια ώρα καταγγέλλει ο κηπουρός

Must Read

Για την σοκαριστική στιγμή όπου βρήκε την 50χρονη μητέρα στη Θεσσαλονίκη να κείτεται αιμόφυρτη μετά την άγρια επίθεση των σκυλιών στη Θεσσαλονίκη, μίλησε ο κηπουρός της, καταγγέλοντας μάλιστα ότι το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο μετά από μια ώρα.

Όπως δήλωσε ο 44χρονος κωφός στο PolitesOraiokastrou, κάποιος γείτονας προσπαθούσε να τον ειδοποιήσει για την επίθεση των σκυλιών στην άτυχη Ελισσάβετ, κάνοντας του νοήματα: «Ήμουν έξω και έκοβα τους θάμνους. Κάποια στιγμή είδα τον γείτονα από απέναντι να μου κουνάει τα χέρια και να προσπαθεί να μου πει κάτι που δεν καταλάβαινα» ανέφερε και έπειτα περιέγραψε: «Εννοούσε να κάτσω εκεί που ήμουν, να μην κουνηθώ ούτε να πάω πουθενά. Μετά είδα να κρατάει όπλο στα χέρια του και να ρίχνει στον αέρα. Ήταν κυνηγός. Μόλις έριξε τα σκυλιά φαίνεται πως τρόμαξαν και έφυγαν».

Ο κηπουρός περιέγραψε ότι υπέστη σοκ όταν είδε την άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη να προσπαθεί να σωθεί: «Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Κατέβηκα τις σκάλες και βρήκα τη γυναίκα στον κήπο κάτω στο έδαφος. Σε πολύ κακή κατάσταση. Έπαθα σοκ μόλις την είδα. Αίματα και σημάδια παντού, στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι. Τα παπούτσια της έλλειπαν το σώμα της γεμάτο τρύπες από τα δόντια των σκυλιών. Σηκώθηκε λίγο και έπεσε. Προσπάθησε πολλές φορές, προσπάθησα να τη βοηθήσω. Ζούσε ναι. Τα χέρια μου είχαν γεμίσει από το αίμα της».

 

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο 44χρονος, το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει μια ολόκληρη ώρα: «Καλέσαμε αμέσως το ασθενοφόρο. Όμως άργησε πολύ, περίπου μία ώρα και όταν ήρθε ήταν μόνο ο οδηγός. Μετά από μισή ώρα από το πρώτο ήρθε και δεύτερο, με νοσοκόμες, και λίγο αργότερα ήρθε και τρίτο. Μαζί με μια μηχανή του ΕΚΑΒ. Όμως μου φάνηκε πως είχε σταματήσει πια να αναπνέει» ανέφερε ο κηπουρός της άτυχης μητέρας.

«Όλοι φοβούνταν, όλοι ήξεραν. Ήμερα σκυλιά δεν κάνουν επιθέσεις» δήλωσε ο πρώην σύζυγός της 50χρονης γυναίκας και περιέγραψε ότι η ίδια άφησε την τελευταία της πνοή στα χέρια του γιου της: «Ο μεγάλος γιος της την κράταγε στην αγκαλιά του και τα χέρια του ήταν μέσα στα αίματα…». «Τα παιδιά ήταν στο σπίτι και δεν είχαν αντιληφθεί τι είχε γίνει. Τα πήρα τηλέφωνο, τους ενημέρωσα και βγήκαν έξω».

 

Δείτε επίσης:

Είχε γίνει καταγγελία για επιθετική συμπεριφορά για τα σκυλιά που κατασπάραξαν στην 50χρονη

Θεσσαλονίκη: Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This