Ξυλοδαρμό από αστυνομικούς καταγγέλλει τράπερ – Eίχε σχέσεις με τον 18χρονο που εκτόξευσε την φωτοβολίδα

Τον έγδυσαν, τον προπηλάκισαν και τον χτύπησαν για να του αποσπάσουν ομολογία

Must Read

Σε μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία προχὠρησε την Τρίτη η δικηγόρος γνωστού τράπερ, ο οποίος φέρεται να έχει στενές σχέσεις με τον 18χρονο που έχει προφυλακιστεί για απόπειρα δολοφονίας με την χρήση ναυτικής φωτοβολίδας εναντίον του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια με χούλιγκαν στου Ρέντη.

«Σκιά» διάσημου τράπερ ο 18χρονος που τραυμάτισε με φωτοβολίδα τον αστυνομικό

Όπως έχει γράψει το newsbreak, 18χρονος ανήκει στην φρουρά γνωστού τράπερ, που συχνά παρελαύνει στην τηλεόραση φορώντας τα σκουρόχρωμα γυαλιά του.

Η δικηγόρος του τράπερ κατήγγειλε στον Alpha ότι εισέβαλαν στο σπίτι του άγνωστοι με κουκούλες, τον άρπαξαν και τον μετέφεραν στην ΓΑΔΑ, όπου κατάλαβε πως επρόκειτο για αστυνομικούς. Εκεί, τον έγδυσαν, τον προπηλάκισαν και τον χτυπούσαν επί 1 ώρα, προκειμένου να του αποσπάσουν ομολογία για εμπλοκή του στα επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο Μελίνα Μερκούρη, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Δείτε το βίντεο

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 18χρονου

Ο δικηγόρος του 18χρονου μίλησε στο TLive και δήλωσε πως «ήταν τρομοκρατημένος όταν ομολόγησε στους αστυνομικούς», δεν γνώριζε πώς να χρησιμοποιεί φωτοβολίδα και δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 31χρονο αστυνομικό, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This