Χαρούμενα Χριστούγεννα για οικογένεια στη Ζάκυνθο: Ανεστάλη ο πλειστηριασμός του σπιτιού τους!

Το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου, φορείς και απλοί πολίτες στάθηκαν στο πλευρό τους

Must Read

Χαρούμενες γιορτές θα περάσει μια τετραμελής οικογένεια στην Ζάκυνθο καθώς υπήρξε αναστολή στον πλειστηριασμό του σπιτιού τους που αποτελεί πρώτη κατοικία ενώ θα υπάρξει ρύθμιση της οφειλής από την αρχή ώστε να μπορέσουν να την αποπληρώσουν με τους δικούς τους όρους.

Την προσπάθεια να μην βρεθεί η οικογένεια στο δρόμο λίγο πριν τις γιορτές ξεκίνησε το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου με την συμμετοχή φορέων και πολιτών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπήρξε συνάντηση με τη διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας Ζακύνθου και ενημέρωση στα κεντρικά του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος ώστε να ανασταλεί ο πλειστηριασμός και να συμφωνηθούν νέοι όροι για το χρέος της οικογένειας.

Μετά τη νίκη, το Εργατικό Κέντρο του νησιού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, τα σωματεία και τους συλλόγους που παρευρέθηκαν στην κινητοποίηση δηλώνοντας με την παρουσία τους ότι η υπεράσπιση της περιουσίας των εργαζομένων είναι δική μας υπόθεση. Ο αγώνας συνεχίζεται. Θα είμαστε στο πλευρό των οικογενειών που κινδυνεύουν με πλειστηριασμό, στο πλευρό όλου του λαού για την υπεράσπιση της κατοικίας μας, του εισοδήματός μας, της ζωής μας».

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Γιώργος Κωνσταντίνου έκανε λόγο για μια «συγκινητική στιγμή».

«Η αλληλεγγύη αυτό το κύμα αλληλεγγύης που εκδηλώθηκε από τους εργαζόμενους και τους κατοίκους της Ζακύνθου ανάγκασε την Εθνική Τράπεζα να αναστείλει τον πλειστηριασμό και να πάει σε μηδενική ρύθμιση, από την αρχή. Μια τετραμελής οικογένεια παραμένει στο σπίτι της. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που συμβαίνει.

Τελικά έγινε αναστολή του πλειστηριασμού και ρύθμιση από μηδενική βάση, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της οικογένειας. Αυτό ήταν το αίτημα μας και νιώθουμε μεγάλη χαρά που τα καταφέραμε. Η πίεση αυτής της κινητοποίησης έφερε αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This