Μαζικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα ενάντια στον «αντιλαϊκό προϋπολογισμό»

«Η ακρίβεια πλέον ακουμπά όλα τα είδη καθημερινής κατανάλωσης (...) Τα διάφορα "pass", τα "καλάθια" και οι "μειωμένες τιμές" δεν αποτελούν λύση»

Must Read

Κλειστό είναι αυτή την ώρα το κέντρο της πρωτεύουσας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μαζικό συλλαλητήριο ενάντια στον «αντιλαϊκό προϋπολογισμό», στο οποίο συμμετέχουν μέλη συνδικάτων και ομοσπονδιών που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ.

Η συγκέντρωση λαμβάνει χώρα στην πλατεία Συντάγματος, ενώ λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησαν προσυγκεντρώσεις σωματείων εργαζομένων στην Ομόνοια, στα Προπύλαια και στην Πλατεία Κάνιγγος, οι οποίοι κατόπιν πραγματοποίησαν πορείες μέχρι το Σύνταγμα.

Συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος από Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και σωματεία ενάντια στον νέο προϋπολογισμό που συζητείται στην Βουλή

«Ο νέος προϋπολογισμός που έχει κατατεθεί για ψήφιση, μας αφορά όλους. Η φοροληστεία θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη και θα μεγαλώσουν οι περικοπές σε βασικές υπηρεσίες, όπως η Υγεία, η Παιδεία, η πολιτική προστασία, με τεράστιες αρνητικές συνέπειες για το λαό» αναφέρεται, μεταξύ άλλων. σε ανακοίνωση των συνδικάτων που συμμετέχουν στη κινητοποίηση.

«Η ακρίβεια πλέον ακουμπά όλα τα είδη καθημερινής κατανάλωσης, τα τρόφιμα, την ενέργεια (ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, καύσιμα), τα απλησίαστα ενοίκια και τις δόσεις δανείων που συνεχώς αυξάνουν, τα υπέρογκα έξοδα για τροφεία, για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που καλύπτουν τις ανάγκες των οικογενειών μας. Οι κουτσουρεμένοι μισθοί με δυσκολία καλύπτουν τις πρώτες μέρες του μήνα. Τα διάφορα “pass”, τα “καλάθια” και οι “μειωμένες τιμές” δεν αποτελούν λύση», προσθέτουν τα σωματεία.

Λόγω της κινητοποίησης, η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Ως εκ τούτου, στο κέντρο της Αθήνας έχει προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, σε μια ημέρα που από νωρίς το πρωί η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη με μποτιλιαρισμένους δρόμους. Η διακοπή της κυκλοφορίας σε όλους τους δρόμους, αρχικά γύρω από την Ομόνοια και στη συνέχεια στην πλατεία Συντάγματος, επιδείνωσε την κατάσταση…

^

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This