Βοιωτία: Χειροπέδες σε νταή αστυνομικό του τραυμάτισε την πρώην του με μαχαίρι

Σε βάρος του είχαν κατατεθεί ασφαλιστικά μέτρα

Must Read

Στην «φάκα» της αστυνομίας πιάστηκε ένα στέλεχος της ΕΛΑΣ στην Βοιωτία το οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι την πρώην σύντροφό του αντιμετωπίζοντας πλέον σοβαρές κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, σε βάρος του 54χρονου αστυνομικού είχε εκδοθεί δικαστική απόφαση ώστε να μην πλησιάσει την πρώην φίλη του.

Ωστόσο, δεν υπάκουσε και πήγε στην εργασία της γιατί ήθελε να την δει. Όταν τον αντίκρισε η γυναίκα βγήκε από τα ρούχα της και του ζήτησε να φύγει αλλιώς θα αναζητούσε την βοήθεια της δικαιοσύνης καθώς θα έκανε μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Η κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει ότι είχε πει αλλά ο περίεργος αστυνομικός την περίμενε απέξω με άγριες διαθέσεις.

Αρχικά την έβρισε και στη συνέχεια τράβηξε μαχαίρι και την τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η γυναίκα χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο ενώ ο νταής αστυνομικός συνελήφθη και θα περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα Λιβαδειάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This