Αυτός είναι ο διαβόητος «πιστολέρο» που καταζητείται για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι

Δύο φορές είχε απελαθεί από τη χώρα μας κατά το παρελθόν. Φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις ληστειών, ενώ είναι ο βασικός εμπλεκόμενος σε ληστεία στον Αυλώνα της Αλβανίας

Must Read

Ανθρωποκυνηγητό από τις ελληνικές αστυνομικές Αρχές για να βρεθεί ο «περίφημος»  πιστολέρο που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τρεις νέους στο Γκάζι.

Σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο, πρόκειται για τον 37χρονο Nardi Izmet Idrizi, σεσημασμένος κι αυτός όπως κι ο συνεργός του που συνελήφθη νωρίτερα. Ο ίδιος είναι Αλβανός κακοποιός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τους τρεις Κρητικούς σου κέντρο της Αθήνας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε απελαθεί από τη χώρα μας δύο φορές κατά το παρελθόν. Μάλιστα, φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις ληστειών, ενώ είναι και ο βασικός εμπλεκόμενος σε ληστεία στον Αυλώνα της Αλβανίας. Ο διαβόητος κακοποιός είναι ηλικίας 35-37 ετών.

 

Νωρίτερα, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τον συνοδηγό του τζιπ, ο οποίος τα ρίχνει όλα στον οδηγό που καταζητείται. «Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει, εγώ ένα χαστούκι έριξα», είπε στους αστυνομικούς ο Αλβανός μαφιόζος, ο οποίος συνελήφθη για το αιματηρό περιστατικό στο Γκάζι. «Ήταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει», ανέφερε, ενώ ερωτώμενος για ποιον λόγο έφυγε από το σημείο και φυγάδευσε και τον Αλβανό που πυροβόλησε, φέρεται να απάντησε ότι «φοβήθηκε». «Φοβήθηκα πολύ μετά από αυτό που έγινε», ανέφερε. Επίσης, σημειώνει ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο καταζητούμενος. Πρόκειται για έναν αλβανό μαφιόζο, 33 ετών, γνωστό στις Αρχές, ενώ δεν είναι ο δράστης που πυροβόλησε, αλλά ο συνοδηγός του τζιπ. Ήταν αυτός που ενεπλάκη πρώτος στον καβγά, και χαστούκισε τους Κρητικούς. Ο ίδιος μάλισταν είναι σεσημασμένος, καθώς έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών. Συγκεκριμένα είχε συλληφθεί 4 φορές για τα παραπάνω αδικήματα, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος. Το τζιπ εντοπίστηκε στην περιοχή των Βριλησσίων και εξετάζεται για αποτυπώματα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

 

Διαβάστε ακόμα:

«Εγώ έριξα ένα χαστούκι, δεν περίμενα να πυροβολήσει» – Οι πρώτες δηλώσεις του 33χρονου που συνελήφθη για το περιστατικό στο Γκάζι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This