Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος με το τραύμα στο κεφάλι

Πολύ επικίνδυνη επιχείρηση η σύλληψη του Αλβανού κακοποιού με βαθιές διασυνδέσεις στη χώρα του

Must Read

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε το χειρουργείο -δεύτερο από το Σάββατο- στο οποίο υπεβλήθη ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν με την παρέα του στο Γκάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.gr, το χειρουργείο στο νοσοκομείο Γεννηματάς πήγε καλά, καθώς οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν την σφαίρα που ήταν σφηνωμένη στο κεφάλι του. Με συγκρατημένη αισιοδοξία περιμένουν τα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά την επέμβαση για να επανεκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας του 34χρονου.

Τα καλά νέα από το στόμα των γιατρών προκάλεσαν δάκρυα στους γονείς του 34χρονου που αγωνιούν για την πορεία της υγείας του παιδιού τους, που από μια βραδιά διασκέδασης κατέληξε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Τι ισχυρίστηκε ο συλληφθείς 33χρονος συνοδηγός του μοιραίου ασημί τζιπ

Για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή κατηγορήθηκε από τον Εισαγγελέα ο 33χρονος συνοδηγός του μοιραίου ασημί τζιπ που συνελήφθη νωρίτερα σήμερα για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών Κρητικών.

Ο άνδρας έχει καταγωγή από την Αλβανία αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί μετά από προθεσμία που ζήτησε και πήρε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε σοκαρισμένος από όσα έγιναν. Εκείνος, όπως είπε, χαστούκισε έναν από τους Κρητικούς, που τον είχε βρίσει και δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να ακολουθήσουν πυροβολισμοί. Υποστήριξε πως δεν γνώριζε πως ο οδηγός του τζιπ είχε πάνω του όπλο. Η δικηγόρος του τόνισε πως από την πρώτη στιγμή που συνέβη το περιστατικό την πήρε τηλέφωνο και ήθελε να παραδοθεί στις αρχές.

Εν τω μεταξύ, σε βάρος του 37χρονου οδηγού ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται έχουν εξαγγελθεί κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία ενώ έχει εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο, πρόκειται για τον 37χρονο Nardi Izmet Idrizi, σεσημασμένος κι αυτός όπως κι ο συνεργός του που συνελήφθη νωρίτερα. Ο ίδιος είναι Αλβανός κακοποιός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τους τρεις Κρητικούς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε απελαθεί από τη χώρα μας δύο φορές κατά το παρελθόν. Μάλιστα, φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις ληστειών, ενώ είναι και ο βασικός εμπλεκόμενος σε ληστεία στον Αυλώνα της Αλβανίας. Ο διαβόητος κακοποιός είναι ηλικίας 35-37 ετών.

Ο συγκεκριμένος έχει καταδικαστεί στη χώρα του για φόνο και ληστεία! Αλλά όχι μόνο απελευθερώθηκε, αλλά ήρθε στην Ελλάδα και έμεινε για αρκετό διάστημα στην Κέρκυρα και από εκεί στην Αθήνα, όπου στο κέντρο ο αδερφός του διατηρεί και καφέ.

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This