Με βαρύτατο ποινικό παρελθόν οι Αλβανοί «πιστολέρο» στο Γκάζι

Κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ναρκωτικά, ένοπλες ληστείες και διακίνηση μεταναστών!

Must Read

Όσο οι αρχές αναζητούν τον 37χρονο αδίστακτο Αλβανό πιστολέρο που πυροβόλησε εν ψυχρώ τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το ποινικό παρελθόν του δράστη και του 33χρονου συνεργού του που γρονθοκόπησε το ένα από τα τρία θύματα και συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή.

Ο 33χρονος που συνελήφθη προχθές το βράδυ στα Βριλήσσια ήταν συνεπιβάτης του 37χρονου στο τζιπ και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο ίδιος όπως και ο 37χρονος Ναντί Ισμέτ Ιντρίζι που αναζητείται είναι γνώριμοι των αρχών με βαρύ ποινικό παρελθόν.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο 33χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές για διακίνηση μεταναστών όπως επίσης και για υποθέσεις όπλων και ναρκωτικών.

 

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος Αλβανός συνελήφθη για διακίνηση μεταναστών το 2008 και δύο χρόνια μετά ενεπλάκη σε υπόθεση ναρκωτικών, ενώ το 2012 βρέθηκε κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση.

Στη δικογραφία γινόταν λόγος για κλοπές, υποθέσεις όπλων και διακίνηση ναρκωτικών. Τρία χρόνια μετά κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη. Η δράση του όπως φαίνεται συνεχίστηκε αφού και το 2019 είχε απασχολήσει τις αρχές για κλοπές και πλαστογραφία.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

«Ηταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι, δεν ήξερα ότι ο άλλος θα πυροβολούσε. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε. Εγώ ήμουν φοβισμένος» ισχυρίστηκε μιλώντας στους αστυνομικούς. Οπως υποστηρίζει, χαστούκισε τον ένα Κρητικό που τον εξύβρισε, ενώ δεν γνώριζε ότι ο οδηγός του τζιπ και φίλος του είχε πάνω του όπλο.

 

Την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον 37χρονο «πιστολέρο», Ναρντί Ισμέτ Ιντρίζι, σεσημασμένο σκληρό ποινικό, που φέρεται ότι είναι ηγετικό στέλεχος της αλβανικής μαφίας. Μάλιστα,  είχε απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα.

Ο 37χρονος ήταν ο βασικός ύποπτος για ένοπλη ληστεία στον Αυλώνα, τον Αύγουστο του 2012, με λεία 350.000 αλβανικά λεκ, ενώ είχε πυροβολήσει κατά αστυνομικών.

 

Πηγές αναφέρουν ότι, ο 37χρονος είχε πάρει μέρος και αυτός στη δολοφονία του υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, αλλά είχε διαφύγει τη σύλληψη, βρίσκοντας καταφύγιο στην Αλβανία.

Ο αδερφός του, ο Λεονάρντο Ιντρίζι, ήταν μέλος της συμμορίας COLES και σκοτώθηκε σε συμπλοκή με την αστυνομία. Από τότε, ο 37χρονος χρησιμοποιεί το όνομα του νεκρού αδερφού του.

Στο έδαφος, μέσα στα αίματα – Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς στο Γκάζι

Το οπτικό υλικό που έφερε στη δημοσιότητα το Mega και προέρχεται από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, δείχνει στιγμές μετά τους ξαφνικούς πυροβολισμούς που έπεσαν από τον 37χρονο οδηγό του τζιπ που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται.

Συγκεκριμένα, φαίνονται οι τρεις Κρητικοί που τραυματίστηκαν να βρίσκονται στο έδαφος μέσα στα αίματα. Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ.

Παράλληλα, στο βίντεο φαίνεται πως ο δρόμος που κείτονται οι τραυματίες είναι άδειος και αυτό γιατί όσο βρίσκονταν στο σημείο κυρίως θαμώνες μαγαζιών έχουν «παγώσει» καθώς κανείς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This