Με ανοιχτή πόρτα κινείται λεωφορείο του ΟΑΣΘ στην Τσιμισκή!

Κυριολεκτικά από θαύμα ζούμε σε τούτη τη χώρα...

Must Read

Της κακομοίρας έγινε με βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει λεωφορείο να κινείται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Τσιμισκή, με την πόρτα ανοιχτή!

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ανάγκασαν τη διοίκηση του ΟΑΣΘ να εκδώσει ανακοίνωση, παραδεχόμενη πως δεν είχε ιδέα για το περιστατικό! Και ζητώντας μάλιστα για τέτοια περιστατικά να την ενημερώνουν οι πολίτες! Λες και δεν ξέρει η διοίκηση πως πρέπει να ελέγχονται συχνά τα λεωφορεία!

Στην ανακοίνωσή της αναφέρεται:

«Από το πρωί αναπαράγεται βίντεο, το οποίο δείχνει λεωφορείο να κυκλοφορεί σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, έχοντας ανοιχτή την μπροστινή πόρτα.

Το περιστατικό είναι άγνωστο στον ΟΑΣΘ, υπό την έννοια ότι δεν καταγγέλθηκε από επιβάτη, πολίτη ή εργαζόμενο στις υπηρεσίες του Οργανισμού. Ωστόσο διερευνάται, προκειμένου να διευκρινιστεί πότε συνέβη, για ποιον λόγο ήταν ανοιχτή η πόρτα, αν επρόκειτο για βλάβη, σε τι ενέργειες προχώρησε ο οδηγός, αν πρόκειται για λεωφορείο του ΟΑΣΘ ή άλλου παρόχου συγκοινωνιακού έργου, αν πρόκειται για δρομολόγιο με επιβάτες ή όχημα εκτός υπηρεσίας κλπ. Με τις διευκρινίσεις αυτές, θα αποδοθούν και τυχόν ευθύνες, καθώς πρώτιστο μέλημα του ΟΑΣΘ είναι η ασφάλεια των επιβατών.

Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό αυτό δεν χαρακτηρίζει την κατάσταση του στόλου του Οργανισμού, ο οποίος συντηρεί τα λεωφορεία του.

Θερμή παράκληση του ΟΑΣΘ είναι ανάλογα περιστατικά να αναφέρονται στον Οργανισμό, προκειμένου να αντιμετωπίζονται με τον δέοντα τρόπο».

Ο «δέοντας τρόπος» φυσικά είναι η μη δημοσιοποίηση τέτοιων επικίνδυνων και για τους επιβάτες και για τον οδηγό, περιστατικά που συμβαίνουν συχνά.

@deboragoga7 #viralvideo #viraltiktok #viral #thessaloniki #astiko ♬ πρωτότυπος ήχος – ‘Ντέμπορα Γκο’

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This