Κόρη ηλικιωμένης που την πέταξαν τα ΜΑΤ έξω από το σπίτι της: «Μας χτυπήσανε, βγάλανε σηκωτούς την μητέρα και τον αδερφό μου!»

Η οικογένεια ζητά παράταση μέχρι την εκδίκαση των αιτημάτων τους

Must Read

Κλωτσιές και μπουνιές καταγγέλει ότι δέχτηκε από τα ΜΑΤ η κόρη της ανάπηρης ηλικιωμένης στην οποία έγινε έξωση από το σπίτι της στα Πετράλωνα, όπου μένει με τον 58χρονο γιο της που έχει κινητικά προβλήματα.  Παράλληλα, τονίζει πως η μητέρα και ο αδελφός της βγήκαν σηκωτοί και με τη βία από την οικία!

Δείτε φωτογραφία με τα ΜΑΤ έξω από το σπίτι:

Μιλώντας στο OPEN η γυναίκα που φιλοξενεί πλέον την οικογένειά της στο δικό της σπίτι ανέφερε:

«Κλείσανε όλο το τετράγωνο, διμοιρίες ΜΑΤ, δεν μας αφήνανε να περάσουμε. Τους λέω ”εγώ εδώ μένω, πρέπει να πάω σπίτι μου”. Ήρθα, συντονιστήκαμε, ήρθε κόσμος, έγινε ένα παντζουρλισμός, φέρανε ένα φορτηγό και κατεβάσανε όλα τα πράγματα από το σπίτι μου κάτω. Ότι προλάβαμε να μαζέψουμε, με κλωτσομπουνίδια από τα ΜΑΤ. Μας χτυπήσανε.

Και όχι μόνο εμένα, και τα παιδιά που είχαν έρθει. Η μητέρα μου βγήκε από το παράθυρο και φώναζε ”βοήθεια, με βγάζουν από το σπίτι μου” και την άρπαξε ένα ΜΑΤατζή. Της πέταξε την μαγκούρα για να μην κρατιέται, και την πέταξε έξω από το σπίτι και βγάλανε σηκωτό τον αδερφό μου που έχει κινητικά προβλήματα».

Το σπίτι είχε βγει σε πλειστηριασμό τον περασμένο Μάιο έναντι 86.000 ευρώ για μη εξυπηρετούμενο δάνειο με την καταχρηστική ρήτρα ελβετικού φράγκου. Μητέρα και γιος ζητούν να δοθεί παράταση μέχρι να γίνει το δικαστήριο για τα αιτήματά τους με στόχο να ακυρωθεί ο πλειστηριασμός της κατοικίας. Η οικία της οικογένειας βγαίνει σε πλειστηριασμό για τέταρτη φορά! 

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This