Αράχοβα: Τι λέει ιδιοκτήτης πασίγνωστης ταβέρνας που κατηγορείται για τον βασανισμό του χάσκι Όλιβερ

Τι απαντά για τις κάμερες στο μαγαζί του και την αποθήκη

Must Read

Ολοένα και πληθαίνουν τελευταία οι πληροφορίες σχετικά με το γεγονός ότι ταυτοποιήθηκε ο δράστης της βάναυσης κακοποίησης του χάσκι Όλιβερ στην Αράχοβα που είχε ως αποτέλεσμα τον φρικτό θάνατό του.

Πηγές αναφέρουν πως η τοπική κοινωνία γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα αλλά δεν μιλάει ενώ υπάρχουν και μάρτυρες που αποφάσισαν να σπάσουν την σιωπή τους και να πουν όλα όσα ξέρουν για την υπόθεση.

Στο στόχαστρο έχει μπει το τελευταίο διάστημα ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας της πολυσύχναστης περιοχής ο οποίος κατηγορείται από φιλόζωους πως είναι ο δράστης!

Ο Παναγιώτης Καπλάνης, που έχει το ομώνυμο μαγαζί στην Αράχοβα ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με όσα του προσάπτονται ενώ τονίζει πως έχει καταθέσει δύο φορές στην Αστυνομία και έχει δώσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Δείτε βίντεο:

Ο Όλιβερ

Σχετικά με το άτυχο τετράποδο είπε πως το μαγαζί του απέχει περίπου 500 μέτρα από το σπιτάκι που έμενε ο σκύλος.

«Γενικά κινούνταν χωρίς επίβλεψη. Φυσικά και το ήξερα το ζώο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι αυτός που το έβλαψε. Εγώ ταΐζω όλα τα αδέσποτα, είμαι ευαίσθητος με τα σκυλιά και έχω τα δικά μου», τονίζει.

 Οι κάμερες

Ο επιχειρηματίας διευκρινίζει πως δεν έχει βγάλει τις κάμερες ασφαλείας από το μαγαζί όπως έχουν καταγγείλει.

«Είπαν ότι αφαίρεσα τις κάμερες, κάτι που δεν ισχύει. Πήγα μάλιστα στην αστυνομία όπως με συμβούλεψε ο δικηγόρος μου και ζήτησα ένα χαρτί που να λέει ότι δεν εμπόδισα την έρευνα και ότι παρέδωσα το υλικό από τις κάμερες. Δεν μου το έδωσαν. Όταν ήρθε η αστυνομία στο μαγαζί μου με την βοήθεια ενός υπαλλήλου μου, τους παρέδωσα το υλικό μέσα σε σκληρό δίσκο ως όφειλα για να διευκολύνω την έρευνα».

Η μία κάμερα «βλέπει» στην ταράτσα και την είσοδο της κουζίνας και η άλλη στη βεράντα και την είσοδο.

Δείτε βίντεο:

Η αποθήκη

Τέλος σχετικά με την αποθήκη στην οποία υπήρξαν φήμες ότι έχουν εντοπιστεί κόκκαλα σκύλων και ότι είναι ο τόπος βασανισμού του ζώου ο κ. Καπλάνης δηλώνει στο protothema.gr:

«Όλα αυτά είναι αστειότητες. Αυτή η αποθήκη που λένε δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κιόσκι, μέσα στο οποίο αποθηκεύω ξύλα και κάρβουνα. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί μέσα. Με στοχοποιούν άδικα και όποιος συνεχίζει να το κάνει αυτό, είμαι αναγκασμένος να απαντήσω με μηνύσεις. Εδώ και δυο μέρες δεν έχουμε κοιμηθεί. Με ενημέρωσε ο γιος μου για όσα λέγονται για μένα και όπως καταλαβαίνετε έχω χάσει τον ύπνο μου».

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Αράχοβα: «Γνωστός στις αρχές ο δράστης, τον ξέρει και η τοπική κοινωνία, αν δεν συλληφθεί, θα πω το όνομά του», λέει η Μάρθα Πουλτίδου

Κακοποίηση χάσκι: Μάρτυρας-κλειδί για την υπόθεση αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This