Θεσσαλονίκη: Δύο άντρες σκοτώθηκαν στο ξύλο για μία θέση στάθμευσης! Ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο!

Και στους δύο ασκήθηκαν ποινικές διώξεις

Must Read

Έχουν ξεφύγει οι πολίτες όπως καταδεικνύουν τα πρωτοφανή περιστατικά που σημειώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Χθες, στην Λάρισα, ένας νταής οδηγός έσπασε στον ξύλο μια 37χρονη επειδή έκανε το λάθος και του κόρναρε!

Χθες το βράδυ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ένας 63χρονος και ένας 37χρονος στρατιωτικός έπαιξαν ξύλο για μια θέση πάρκινγκ!

Σύμφωνα με το grtimes.gr, αρχικά οι δύο άντρες λογομάχησαν μεταξύ τους και στη συνέχεια ο 63χρονος έβρισε και απείλησε το νεαρότερο. Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί αλλά πήρε ένα κομμάτι σκληρού πλαστικού σωλήνα και τον χτύπησε στο μηρό ενώ μετά προκάλεσε ζημιές και στο όχημά του με το ίδιο αντικείμενο!

Ο 37χρονος επιτέθηκε με μανία στον 63χρονο με μπουνιές και κλωτσιές που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου για τις πρώτες βοήθειες και μετά έφυγε.

Το πρωτοφανές συμβάν μεταξύ των δύο αντρών οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη. Στον 63χρονο ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οπλοφορία και οπλοχρησία. Μέχρι την δίκη του αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 37χρονος αρχικά βρέθηκε ενώπιον της στρατιωτικής δικαιοσύνης και μετά πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απειλή, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη. Η δίκη του θα γίνει μαζί με τον 63χρονο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This