Σοκ στα διόδια: Ούρλιαζε ημίγυμνη ενώ τρεις άνδρες προσπαθούσαν να τη βάλουν με τη βία στο αμάξι τους!

Σοκαριστικές εικόνες από τα διόδια Ελαιώνα, κοντά στο Αίγιο

Must Read

Μια υπόθεση με πλοκάμια στα κυκλώματα διακίνησης μεταναστών έρχεται στο φως με αφορμή ένα βίντεο-σοκ που κυκλοφόρησε από τα διόδια του Ελαιώνα κοντά στο Αίγιο και δείχνει τρεις άνδρες με κουκούλες να προσπαθούν με τη βία να βάλουν στο αυτοκίνητό τους μια γυναίκα.

Οι εικόνες είναι ανατριχιαστικές: Την έχουν αρπάξει και την τραβούν, ένας από τα χέρια, ένας από τα πόδια και ο τρίτος περιμένει με την πόρτα του αμαξιού ανοιχτή, ενώ εκείνη ουρλιάζοντας και φωνάζοντας είναι ημίγυμνη και πεσμένη στο έδαφος.

Η αντίστασή της τελικά φέρνει αποτέλεσμα και καταφέρνει να ξεφύγει από τους επίδοξους απαγωγείς της, οι οποίοι φαίνεται να την ακολουθούν.

Σύμφωνα με το tempo24.news προ ημερών είχε συλληφθεί από τις Αρχές ένα άτομο που συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών και η γυναίκα προερχόμενη από την Αθήνα, είναι η σύντροφός του και πήγαινε να τον συναντήσει.

Οι τρεις άνδρες που ακολούθησαν τη γυναίκα, την έφτασαν στα διόδια και προσπάθησαν να την αρπάξουν, φέρονται να είναι επίσης μέλη του κυκλώματος και εστάλησαν να την σταματήσουν και να αφαιρέσουν τυχόν επιβαρυντικά στοιχεία που είχε μαζί της ώστε να μην ενοχοποιηθούν οι ίδιοι και οι αρχηγοί τους.

Όπως αναφέρουν άλλα τοπικά ΜΜΕ, το αυτοκίνητο των κουκουλοφόρων μπήκε στο αντίθετο ρεύμα προκειμένου να πλησιάσει τη γυναίκα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι έσπασε ακόμα και μπάρες διοδίων.

Το βίντεο κατέγραψε ένας οδηγός φορτηγού, ο οποίος κάλεσε και την Αστυνομία. Όπως μετέδωσε το Open, οι άνδρες είναι Ρομά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This