Ταλαιπωρία για δεκάδες Έλληνες στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης – «Μας έχουν αφήσει νηστικούς» καταγγέλλουν οι επιβάτες

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την εταιρεία», υποστηρίζουν

Must Read

«Ξινή» βγήκε η εκδρομή Ελλήνων ταξιδιωτών στη Βουδαπέστη καθώς έχουν εγκλωβιστεί από χθες στο αεροδρόμιο της πόλης, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, με την αεροπορική εταιρεία να μην τους έχει ενημερώσει καν για το τι μέλλει γενέσθαι.

Και μπορεί η πολύωρη περιπέτεια των 100 ατόμων από τη Θεσσαλονίκη να είχε αίσιο τέλος, αφού παρέμειναν για 17 ολόκληρες ώρες μέσα σε δύο λεωφορεία στον δρόμο από την Πράγα προς τη Βιέννη λόγω σφοδρής χιονοθύελλας, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο για τους ταξιδιώτες που επέλεξαν τη Βουδαπέστη για τις χειμερινές τους διακοπές.

Περισσότεροι από 100 Έλληνες επιβάτες βιώνουν απίστευτη ταλαιπωρία και καταγγέλλουν τις συνθήκες που επικρατούν επισημαίνοντας ότι η αεροπορική εταιρεία τους έχει αφήσει νηστικούς από χθες το απόγευμα.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ένας εκ των ταξιδιωτών ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση ούτε από την αεροπορική εταιρεία ούτε από το αεροδρόμιο. Μάλιστα ο επιβάτης κατήγγειλε ότι η πτήση επρόκειτο να αναχωρήσει στις 18:25 το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο μέχρι σήμερα το πρωί δεν έχει πραγματοποιηθεί.

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την εταιρεία, ήμασταν παρατημένοι. Ούτε ένα κομμάτι ψωμί δε μας έδωσαν για να φάμε, μείναμε νηστικοί όλο το βράδυ», ανέφερε επιβάτης που μίλησε στον ΣΚΑΪ.

«Δεν έχουμε μάθει ακόμη τι έχει συμβεί, οι ενημερώσεις που μας έχουν στείλει στο κινητό, δεν ξέρουμε αν αληθεύουν. Όλο το βράδυ μείναμε με λίγα μπουκάλια νερό, όλα τα καταστήματα ήταν κλειστά. Ήμασταν παρατημένοι, στη μοίρα μας», πρόσθεσε.

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση»

Την απαράδεκτη αντιμετώπιση από την αεροπορική εταιρεία καταγγέλλουν δύο νεαρές που μίλησαν στον ALPHA. «Δεν υφίσταται η δικαιολογία περί κακοκαιρίας, η χιονόπτωση έχει σταματήσει εδώ και πολλή ώρα. Δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση από την εταιρεία, τη RyanAir», τονίζουν.


«Όλες οι πτήσεις, ακόμη και με τη συγκεκριμένη εταιρεία, έχουν φύγει, αλλά εμείς μένουμε εδώ. Μας είπαν ότι πιθανώς να φύγουμε σήμερα το μεσημέρι στις 14:00, αλλά αυτό συνέβη και στη 01:00 τα ξημερώματα και στις 03:00. Νερό μάς έφεραν ύστερα από τέσσερις – πέντε ώρες. Μιλήσαμε με το Προξενείο και περιμένουμε τον Πρέσβη μαζί με ένα κλιμάκιο να έλθουν εδώ (σ.σ. στο αεροδρόμιο), ώστε να κοιτάξουν αν μπορέσουν να διαλευκάνουν την υπόθεση»
, ανέφερε μια από τις κοπέλες που παραμένουν εγκλωβισμένες στο αεροδρόμιο της ουγγρικής πρωτεύουσας.

 ου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This