100 Έλληνες εκδρομείς εγκλωβίστηκαν στο πούλμαν λόγω χιονοθύελλας – Ταξίδευαν από Πράγα – Βιέννη

Ανάμεσά τους ηλικιωμένοι και παιδιά

Must Read

Τεράστια ταλαιπωρία περίμενε 100 Θεσσαλονικείς που επέλεξαν να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων στη Βιέννη και αυτό γιατί το πούλμαν που τους μετέφερε από την Πράγα στην πρωτεύουσα της Αυστρίας κόλλησε εν μέσω χιονοθύελλας.

Για περισσότερες από οκτώ ώρες παραμένουν εγκλωβισμένοι στο δρόμο που οδηγεί από την Πράγα στη Βιέννη χωρίς νερό και φαγητό, σε απόσταση 200 χιλιομέτρων από τον τελικό προορισμό τους.

Τι συνέβη

Οι ταξιδιώτες ξεκίνησαν αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη χθες το πρωί, προσγειώθηκαν στην Πράγα και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δύο λεωφορεία ταξιδιωτικού πρακτορείου με προορισμό τη Βιέννη. Ο καιρός ωστόσο είχε άλλα σχέδια. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Τσεχία έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας και έχουν προκαλέσει αρκετά ατυχήματα.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, οι 100 Έλληνες επιβάτες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ηλικιωμένοι και παιδιά παραμένουν εγκλωβισμένοι για αρκετές ώρες χωρίς νερό και φαγητό. Μάλιστα ανάμεσά τους υπάρχουν και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρειάζονται να λάβουν άμεσα τα φάρμακά τους.

«Έχουμε μείνει χωρίς νερό»

Απεγνωσμένοι οι Έλληνες ταξιδιώτες επικοινώνησαν με την Πρεσβεία της χώρας μας στην Τσεχία ωστόοσ, όπως εξηγεί επιβάτης του λεωφορείου, τους απάντησαν ότι είναι με δεμένα τα χέρια, διότι βρίσκονται σε ξένη χώρα.

«Έχουμε μεγάλη ανάγκη για ξηρά τροφή και νερό. Έχουμε μείνει χωρίς νερό. Έχουμε οκτάχρονα παιδιά στο λεωφορείο, πρέπει να μας βοηθήσει κάποιος, όσο περνούν οι ώρες η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο δραματική. Πρέπει οι ηλικιωμένοι να πάρουν τα φάρμακά τους», αναφέρει στο ThessToday.gr επιβάτης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This