Υπόθεση Όλιβερ: «Θα θιγούν άτομα, υπηρεσίες και θα αποκαλυφθούν γεγονότα…» υποστηρίζει ο σύζυγος της κτηνιάτρου

«Έχουν γνώση και οι φύλακες. Υπομονή»

Must Read

Μετά τις καταγγελίες του περί παρεμπόδισής του από το να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στο ΑΤ Ιτέας, ο Νίκος Γιαννέτσος, σύζυγος της Κλεονίκης Τόλα, της κτηνιάτρου που εξέτασε πρώτη τον Όλιβερ, το χάσκι που βρέθηκε νεκρό στην Αράχωβα, επιστρέφει με μια νέα ανάρτηση, στην οποία επιμένει στα λεγόμενά του περί  σοβαρών προσπαθειών συγκάλυψης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε νέα ανάρτησή του σχετικά με την υπόθεση, ο κ. Γιαννέτσος ισχυρίζεται ότι από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και έχει καταθέσει στην αστυνομία «θα θιγούν άτομα, υπηρεσίες, θα αποκαλυφθούν γεγονότα», τονίζοντας ότι όπως η σύζυγός του, έτσι κι αυτός εμμένουν στην αρχική της γνωμάτευση, που αναφέρει ότι το χάσκι κακοποιήθηκε με αμβλύ αντικείμενο από τον πρωκτό του.

Η ανάρτηση του συζύγου της κτηνιάτρου έχει ως εξής:

«Είναι η δεύτερη φορά που θέλω να πω δύο λόγια για το θέμα του Όλιβερ. Ήμουν παρών απο την αρχή μέχρι το τέλος στη νεκροτομή του. Έχω όλα τα στοιχεία, πώς έγινε τί ειπώθηκε, ποιος την έκανε, αν ήταν σωστή και γιατί. Συγκρατιέμαι πολλές μέρες, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Θα θιγούν άτομα, υπηρεσίες, θα αποκαλυφθούν γεγονότα.

Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Καλό θα είναι όμως να μην το παρακάνουν κάποιοι επειδή η σύζυγός μου δεν θέλει δημοσιότητα και αντιπαράθεση, αλλά να εξασκεί το επάγγελμα που αγαπάει με ηρεμία και αφοσίωση. Μην το εκλαμβάνετε ως αδυναμία. Γνωρίζω και εγώ σχεδόν τα πάντα για αυτό το περιστατικό με τον Όλιβερ, δεν θέλω να σπαταλάται ο χρόνος μου για να αποδείξω τα αυτονόητα.

Όμως να ξέρετε οτι όσα γνωρίζω δεν ταιριάζουν όλα με όσα λέγονται κι ας διαρρέουν από αρχές, καθηγητές ή όποιον άλλο. Έχω βεβαιότητα για το πως και τι συνέβη με τον Όλιβερ. Μετά μάλιστα από έρευνα γνωρίζουμε και τον τρόπο και την αιτία που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο όπως συνέβη στον άτυχο Όλιβερ και μόνο άνθρωπος μπορεί να το προκαλέσει. Παρακαλώ πολύ, ας αφήσουμε τις Αρχές να κρίνουν. Έχουν δοθεί όλα τα στοιχεία.

Πιστεύω ότι όλα θα γίνουν δίκαια και ανάλογα με τις αποδείξεις. Δεν μπορούμε να καταδικάζουμε κανέναν εμείς. Δικαιολογημένα υπάρχουν διάφορα σχόλια με δυσαρέσκεια για το τι λέγεται ή αποκαλύπτεται σχετικά. Όμως τίποτα δεν είναι οριστικό πριν ανακοινωθεί επίσημα από τις Αρχές. Έχουν γνώση και οι φύλακες. Υπομονή, Καλά Χριστούγεννα με ηρεμία και αγάπη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This