Πακιστανός ξυλοκόπησε άνδρα (μπροστά στο εγγόνι του) για να τον ληστέψει!

Στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας

Must Read

Έξαρση βίας χωρίς όρια και τους πολίτες απροστάτευτους, στα όριά τους! Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία στη Νέα Αρτάκη Εύβοιας και όχι μόνο. Αδίστακτος Πακιστανός ξυλοκόπησε άνδρα μπροστά στο εγγόνι του, για να τον ληστέψει. Τα περιστατικά παραβατικότητας εξάλλου έχουν χτυπήσει κόκκινο…

Ένα συμβάν που αναστάτωσε την περιοχή, με τους κατοίκους να είναι στο πόδι και τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν τον δράστη που τράπηκε άμεσα σε φυγή, έχοντας κάνει… την δουλειά του. Το εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ ανήμερα των Χριστουγέννων επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεων στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, λίγο μετά τις 21:00 ο άνδρας -πιθανότατα ηλικιωμένος- περπατούσε αμέριμνος σε μία βόλτα μαζί με το εγγόνι του (στον κεντρικότερο δρόμο της περιοχής), όταν δέχθηκε την αδιανόητη επίθεση από άνδρα πακιστανικής καταγωγής. Ο κακοποιός αφού τον χτύπησε, τον έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και στην συνέχεια τού απέσπασε όσα χρήματα είχε πάνω του, μπροστά στα έντρομα μάτια του ανήλικου παιδιού που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ! Οι φωνές του παιδιού έκαναν τον δράστη να εξαφανιστεί άρον άρον για να διαφύγει της σύλληψης. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο οδήγησε τον τραυματία στο κοντινό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Με την περιοχή πάντως να είναι ανάστατη για ένα ακόμη συμβάν παραβατικότητας, με την βία και την εγκληματικότητα… να αλωνίζουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This