Το «τελευταίο χειροκρότημα» στον Βασίλη Καρρά: Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία, αύριο η ταφή

Αγκαλιά η οικογένειά του. Απλοί πολίτες με λευκά λουλούδια και δάκρυα στα μάτια. Τριήμερο μόνο με τραγούδια του σπουδαίου καλλιτέχνη στην εστίαση της Θεσσαλονίκης

Must Read

Πένθος, θλίψη και βαρύ κλίμα στη συμπρωτεύουσα για τον χαμό του «άρχοντα της πίστας», Βασίλη Καρρά.

 

 

Με χειροκρότημα υποδέχτηκαν τη σορό του. Αγκαλιασμένη η οικογένειά του. 

 

 

Ήδη, από νωρίς πλήθος κόσμου καταφτάνει στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, όπου τέθηκε η σορός του σπουδαίου καλλιτέχνη σε λαϊκό προσκύνημα στις 10.00 το πρωί.

 

 

Με λευκά λουλούδια στα χέρια και δάκρυα στα μάτια, καταφτάνει απλός κόσμος, φίλοι και θαυμαστές του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του. Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία μέχρι τη 13.00 το μεσημέρι, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας. Η  εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 12:30 στην ίδια εκκλησία, ενώ η ταφή του σπουδαίου καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη στις 12:00 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τον τόπο που γεννήθηκε και τόσο αγαπούσε. Αυτή ήταν άλλωστε και η τελευταία επιθυμία του.

 

Στο «τελευταίο αντίο» θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής. Η οικογένειά του έχει ζητήσει αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

 

 

Τρεις ημέρες μόνο τραγούδια του Καρρά!

Τριήμερο αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Καρρά, με τα δικά του τραγούδια του μόνο να ακούγονται στα καταστήματά τους έως αύριο, Τετάρτη, προτείνει η Ένωση Εστιατόρων Ψητοπωλών Καφέ Μπαρ Θεσσαλονίκης στα μέλη της, σε ένδειξη πένθους για την απώλεια δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή. 

 

 

«Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον ‘Αρχοντα, η εστίαση Θεσσαλονίκης αποφάσισε και ενημερώνει τα μέλη της, σε όσα καταστήματα είναι εφικτό Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη να παίζουμε ΜΟΝΟ Βασίλη Καρρά» αναφέρει η Ένωση στη σχετική λιτή ανακοίνωσή της και καταλήγει: «Καλό ταξίδι Άρχοντα». «Ήταν αγαπητός, σπουδαίος καλλιτέχνης και άνθρωπος» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιάννης Φιλοκώστας και προσθέτει: «Λάβαμε αυτήν την απόφαση ‘τιμής ένεκεν’. Δεν υποχρεώνουμε κανένα, προαιρετικό είναι, έχουμε χίλια πεντακόσια μέλη. Εμείς πάντως, θέλουμε να τον τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο, για την προσφορά του στο τραγούδι και για την ανθρωπιά του».

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Η Θεσσαλονίκη «αποχαιρετά» τον Βασίλη Καρρά: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του 

Όλος ο κόσμος αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά – Στον οίκο τελετών η σορός του – Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This