Η Θεσσαλονίκη «αποχαιρετά» τον Βασίλη Καρρά: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Σήμερα θα γίνει η κηδεία στη συμπρωτεύουσα και αύριο η ταφή στην Καβάλα 

Must Read

Την παραμονή των Χριστουγέννων «έφυγε» για τη γειτονιά των Αγγέλων ο άρχοντας της πίστας, Βασίλης Καρράς, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές. Την ευκαιρία να τον «αποχαιρετήσουν» θα έχουν σήμερα, Τρίτη 26/12, καθώς η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

 

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης πέθανε σε ηλικία 70 ετών, ενώ νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη με κορονοϊό και έδινε μάχη με τον καρκίνο. Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του από τις 10:00 έως τις 16:00 στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου θα τελεστεί και η εξόδιος ακολουθία στις 12.30, όπως αποφασίστηκε τελικά. Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

 

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα. Αύριο, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η ταφή της σορού στις 12:00 στη γενέτειρα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου ο Βασίλης Καρράς είχε δημιουργήσει από το 2000 ένα αγρόκτημα, τη «Φάρμα Καρρά», στους πρόποδες του Παγγαίου. Εκεί ο αγαπημένος τραγουδιστής παρήγαγε και πουλούσε τα δικά του προϊόντα, μεταξύ αυτών και παρθένο ελαιόλαδο αλλά και πιπεριές, κεράσια, σύκα, σταφύλια.

 

Διαβάστε ακόμα:

Όλος ο κόσμος αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά – Στον οίκο τελετών η σορός του – Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του 

Υπόκλιση στον αξεπέραστο Βασίλη Καρρά 

Βασίλης Καρράς: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This