Η Θεσσαλονίκη λέει «αντίο» στον Βασίλη Καρρά: Λαοθάλασσα στο λαϊκό προσκύνημα – Συντετριμμένες η γυναίκα και η κόρη του

«Σήκω να μας τραγουδήσεις, Βασίλη» φώναζαν οι θαυμαστές του με δάκρυα στα μάτια. Χειροκροτήματα, λευκά λουλούδια και αβάσταχτος πόνος για τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή

Must Read

Ρίγη συγκίνησης, έντονα φορτισμένο κλίμα και πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» του Βασίλη ΚαρράΦίλοι, συγγενείς και απλοί θαυμαστές δίνουν το παρών στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, για να αποχαιρετήσουν τον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού.

 

 

Συνοδεία μοτοσικλετών της Αστυνομίας, το φέρετρο με τη σορό του Βασίλη Καρρά έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό, όπου οι παρευρισκόμενοι φώναξαν «άξιος» και «είσαι παντού». Θαυμαστές και απλοί πολίτες ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη απ’ όλη την Ελλάδα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, και φώναζαν: «Σήκω να μας τραγουδήσεις Βασίλη, είσαι παντού». 

 

Η οικογένεια του λαϊκού τραγουδιστή έφτασε αγκαλιασμένη στον Ιερό Ναό, με τη σύζυγό του, την κόρη του και τον αδερφό του, τραγικές φιγούρες, να δίνουν δύναμη ο ένας στον άλλο. 

 

Με λουλούδια στα χέρια τους, θαυμαστές του άρχοντα της ελληνικής λαϊκής σκηνής τον αποχαιρετούν με συγκίνηση στα πρόσωπά τους, στην πόλη στην οποία αναδείχθηκε το ταλέντο του. Μόλις η σορός του Βασίλη Καρρά έφτασε στον ιερό ναό, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και φώναξε «αθάνατος», ενώ αρκετοί άρχισαν να τραγουδούν τις μεγάλες του επιτυχίες. Και όλοι μαζί σαν μια παρέα στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν ο αξέχαστος ερμηνευτής, τραγουδούν και δακρύζουν. Ανάμεσα στα στεφάνια διακρίνονται αυτά που έστειλαν οι Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Μαζί με τη σορό του μεγάλου καλλιτέχνη, στον ιερό ναό έφτασε συντετριμμένη και η οικογένειά του. Η εξόδιος ακολουθία του μεγάλου καλλιτέχνη θα πραγματοποιεί στις 12:30. Έπειτα, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής, θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο. Στο τελευταίο αντίο τη σορό συνοδεύουν οι φιλαρμονικές της Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής και του Απόλλωνα Ροδολίβους Σερρών. 

 

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή ταλαιπωρημένος, στα 70 του χρόνια έχοντας δώσει για χρόνια μια γενναία μάχη με τον καρκίνο, μάχη από την οποία έβγαινε διαρκώς νικητής. Τις τελευταίες ημέρες είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει, καθώς η υγεία του ήταν ήδη αρκετά βεβαρημένη.  

 

Διαβάστε ακόμα:

Το «τελευταίο χειροκρότημα» στον Βασίλη Καρρά: Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία, αύριο η ταφή 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This