Μυστήριο στη Νέα Σμύρνη: 16χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του – Παρόντες τη μοιραία στιγμή η μητέρα και ο αδερφός του!

Έφερε πολλαπλά τραύματα σε στήθος, λαιμό και χέρια, πιθανότατα από ψαλίδι. Στο αστυνομικό τμήμα παραμένει ο αδελφός του, καθώς φέρεται να είχαν μεταξύ τους έντονους καυγάδες

Must Read

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, με περιπολικά και ασθενοφόρα να φτάνουν στην οδό Σταδίου, έπειτα από τηλεφώνημα κατοίκων για φασαρία και φωνές.

 

 

Μόλις έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα, από όπου οι καταγγελίες ανέφεραν ότι ακούγονταν τα ουρλιαχτά, έναν 16χρονο αιμόφυρτο. Ο ανήλικος έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε λαιμό, χέρια και θώρακα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ψαλίδι. Άμεσα ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

 

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί ότι την ώρα που έλαβε χώρα το περιστατικό στο σπίτι ήταν μαζί με το θύμα, η μητέρα, ο 18χρονος αδελφός του με μία φίλη του αλλά και η γιαγιά του. Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου, ο οποίος παραμένει στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης για περισσότερες διευκρινίσεις. Αναμένεται να διαταχθεί από τον εισαγγελέα η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής μόλις η ασφάλεια ολοκληρώσει το στάδιο της προανάκρισης.

Νωρίτερα, μία γυναίκα που δήλωσε γιαγιά του θύματος, παρακάλεσε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της οικογένειας να είναι διακριτικοί, καθώς φοβάται να μην κάνει κακό στον ευατό του ο 18χρονος αδερφός που παραμένει στην Αστυνομία. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ στη Nέα Σμύρνη: Νεκρός 16χρονος από αιχμηρό αντικείμενο! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This