Ωδή στον Σόιμπλε από τον Πορτοσάλτε: «Δεν συμπεριφέρθηκε σκληρά στην Ελλάδα» – Ατέλειωτο «κράξιμο» στο Twitter

«Μας πέθανε και πέθανε» - Έτσι... αποχαιρετά τον Γερμανό «πατέρα» των μνημονίων το διαδίκτυο

Must Read

Ο θάνατος του Γερμανού πρώην Υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «ξύπνησε» πολλές άσχημες μνήμες στους Έλληνες, καθώς η επιβολή των ανθρωποκτόνων μνημονίων οδήγησε στη λιτότητα και τη φτωχοποίηση της κοινωνίας και της χώρας μας.

Η διαδικτυακή αντίδραση στο Twitter ήταν μαζική, με τους χρήστες να «αποχαιρετούν» με καυστικό και έντονο τρόπο τον «πατέρα» των μνημονίων, την ώρα που ο Άρης Πορτοσάλτε ξεστόμισε στον τηλεοπτικό αέρα ότι ο Γερμανός «δεν συμπεριφέρθηκε σκληρά στην Ελλάδα», αλλά εμείς το βλέπαμε έτσι!

Έκανε λόγο για «τήρηση κανόνων», ισοπεδώνοντας τα πάντα, μηδενίζοντας ουσιαστικά την εξαθλίωση των πολιτών, οι οποίοι ήταν θύματα των πολιτικών παιχνιδιών και προσταγών της Γερμανίας.

«Αυτός ο άνθρωπος κατά τη δική μου γνώμη δεν συμπεριφέρθηκε σκληρά στην Ελλάδα, εμείς θέλαμε να το δούμε έτσι. Τήρηση κανόνων, αν δεν σου αρέσει ο κανόνας είναι μια άλλη ιστορία…» είπε.

Όπως αναμενόταν, η διαδικτυακή οργή στράφηκε και εναντίον του, ενώ δεν παραλήφθηκε να επισημανθεί και η «συνεισφορά» του Άδωνι Γεωργιάδη

  • Δείτε χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

https://twitter.com/Name87329596550/status/1739985524881072636

https://twitter.com/satyros16/status/1739954999734714585

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This