Χαροπαλεύει 36χρονος πατέρας μετά από τροχαίο με εγκατάλειψη – Ανακοίνωση ΕΛΑΣ για το δυστύχημα με νεκρή 74χρονη στη Βέροια

Αγωνία για μια οικογένεια

Must Read

Μέσα στην αγωνία περνά τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων μια οικογένεια καθώς ένας 36χρονος πατέρας δύο παιδιών έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Περίπου στις 20.30 το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο Μανώλης Βρέντζος οδηγούσε την μηχανή του στη συμβολή των οδών Βυζαντίου και Προποντίδος στην Άνω Γλυφάδα, όταν ένας οδηγός παραβίασε το STOP και έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο οδηγός του οχήματος αντί να σταματήσει πάτησε γκάζι και έγινε καπνός την στιγμή που ο 36χρονος υπέφερε στην άσφαλτο. Το θύμα μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» ύστερα από την κινητοποίηση πολιτών.

Μέλη της οικογένειας και φίλοι του 36χρονου απευθύνουν έκκληση μέσω των κοινωνικών δικτύων για αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ώστε να βοηθήσουν στο εντοπισμό του δράστη.

Δείτε φωτογραφία του 36χρονου:

 

Ανακοίνωση ΕΛΑΣ για το δυστύχημα στη Βέροια

Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στη Βέροια που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της μια 74χρονη. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Χθες και ώρα 12.50 περίπου στο 20ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Σφηκιάς, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 50χρονη ημεδαπή και επέβαινε 74χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 74χρονης και τον τραυματισμό της 50χρονης.

 Για το εν λόγω δυστύχημα διερευνάται ο βαθμός υπαιτιότητας 25χρονου ημεδαπού οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

 Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This