Στους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. υπηρετούσε ο αστυνομικός που έσφαξε ο μεθυσμένος Νορβηγός – Τι είδε ο ιατροδικαστής

Τύφλα στο μεθύσι ο Νορβηγός, λέει ασυναρτησίες - Μπαλάσκας: «Περιμένουμε να ξεμεθύσει και λίγο για να βγάλουμε μερικά πράγματα»

Must Read

Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα για την άγρια δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού σε μπυραρία της οδού Κατσιμίδη στη Θεσσαλονίκη, έδειξαν ότι ο άτυχος άνδρας έφερε τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα στην περιοχή του λαιμού, με τον θάνατό του να είναι ακαριαίος.

.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του αστυνομικού έφτασε σε αυτό το προκαταρκτικό συμπέρασμα, καθώς το χτύπημα που δέχθηκε ο 32χρονος από τον 44χρονο Νορβηγό δολοφόνο, ο οποίος έβγαλε μαχαίρι και έσφαξε στην ψύχρα τον αστυνομικό, ήταν πολύ ισχυρό.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που ήραν στο φως, το θύμα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους».

.

Το χρονικό

Στην μπυραρία ο 32χρονος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του. Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες των θαμώνων του μαγαζιού, ο 44χρονος δράστης, ο οποίος ήταν τύφλα στο μεθύσι, διαπληκτίστηκε αρχικά με τον 30χρονο κουμπάρο του αστυνομικού και τον χτύπησε στο πόδι.

Τότε ήταν που επιχείρησε να μεσολαβήσει ο αστυνομικός για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά δυστυχώς δέχθηκε την άγρια επίθεση από τον αλλοδαπό, ο οποίος έστρεψε το μαχαίρι εναντίον του και του κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα.

Οι παρευρισκόμενοι θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο διπλανό κτήριο όπου εδρεύει η Υπηρεσία των ΜΑΤ

Ο τραυματίας κουμπάρος του αστυνομικού, διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται και γίνεται προσπάθεια για να ανακριθεί.

.

Να ξεμεθύσει πρώτα…

Ο Νορβηγός λέει ασυναρτησίες και δεν βγάζει νόημα λόγω της μέθης και σύμφωνα μάλιστα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρο Μπαλάσκα, «περιμένουμε να ξεμεθύσει και λίγο για να βγάλουμε μερικά πράγματα»!

Περιγράφοντας το συμβάν, ο κ.Μπαλάσκας είπε στο Mega: «Ο Νορβηγός ήταν πολύ εριστικός, προκαλούσε πολλά προβλήματα, έχυνε ποτά, φώναζε. Τσακώθηκε με συγγενή του θύματος και ο αστυνομικός πήγε να τους χωρίσει. Το αποτέλεσμα ήταν να βγάλει ο Νορβηγός ένα μαχαίρι και να σφάξει τον αστυνομικό μέσα στο μπαρ».

.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This